ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Π. Γκυρίνης: “Με κατάλληλες προϋποθέσεις θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Αλεξάνδρειας”

Π. Γκυρίνης: “Με κατάλληλες προϋποθέσεις θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Αλεξάνδρειας”

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, για την σταδιακή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, αρχής γενομένης στις 11 Μαΐου με την Γ’ Λυκείου και στις 18 Μαΐου, των Α’ και Β’ τάξεων Λυκείου καθώς και των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου, ο Δήμαρχος κάλεσε τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να ενημερωθεί και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες, σε ότι αφορά, τον σχολαστικό καθαρισμό όλων των σχολικών μονάδων μετά την απολύμανση τους που έγινε από ειδικό συνεργείο και τη διάθεση μέσων ατομικής προστασίας σε κάθε σχολική μονάδα.

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης τόνισε ότι:

«Κάνουμε ότι πρέπει ώστε να διασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία των σχολείων με ασφάλεια για τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων επιστημόνων. Για εμάς η παιδεία είναι ζήτημα υψίστης προτεραιότητας».

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

1 Comment

  • Όλα καλά…με το καλό να ξεκινήσουν τα παιδάκια μας στα σχολεία…ολοι να είναι υγιείς κ μαθητές κ εκπαιδευτικοι αλλά κ το “προσωπικό καθαριότητας” που βρίσκεται πάντα στην ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ασχέτως αν δεν αναφέρεται πουθενά και παρόλο που τρέχει από την πρώτη μέρα καθόλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς κ ειδικά τώρα εν καιρώ καραντινας χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό υγιεινής και θα συνεχίσει να το κάνει κ πάλι κ ας μην έχει τα απαραίτητα προσωπικά είδη όπως π.χ. μάσκες γάντια κτλ…Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν και σ’ αυτούς τους “αφανείς ήρωες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *