ΤΟΠΙΚΑ posted by

Γάλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας από τις Σχολικές Καθαρίστριες

Γάλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας από τις Σχολικές Καθαρίστριες

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ως Δήμαρχος Αλεξάνδρειας εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου προς το Σωματείο Προσωπικού Καθαριότητας Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων Νομού Ημαθίας, για τη διάθεση γάλακτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλεξάνδρειας.

Κάθε δωρεά όπως και η δική σας, είναι απαραίτητη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, γιατί συνεχίζει να ανακουφίζει τη ζωή δημοτών μας.

Τέτοιου είδους πράξεις δείχνουν την αυξημένη ευαισθησία σας και είναι απαραίτητες τις ημέρες αυτές.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

4 Comments

  • Ο δημος δίνει στις καθαρίστριες το γάλα που δικαιουνται βάσει νομου ?
    Η μήπως η πρόεδρος τους που τα κάνει πλακάκια με κάθε…πεζοδρόμιο ξέχασε τι ζητουσε προεκλογικά!!!λ!!!

  • Η προεδρος βγηκε και συζήτησε για ολες μας το δίκαιο, το αν έδωσαν ειναι αλλο παπα ευαγγέλιο οσο για της εκλογες που λες μαλλον το εκανε την καλύτερη χρονικη στιγμη για ασχοληθούν με ενα κλαδο που τον ποδοπατουν συνεχως και στις εκλογες ταζουν λαγους με πετραχήλια για μια θεση για να παρουν τον ψηφο.Μαθετε να σεβεστε ανθρώπους του μοχθου πολύτεκνες μητέρες οι περισσότερες και αφησε τα τιτιβίσματα και μην κοιτάς οτι συμφέρει να πεις εσυ. Το γαλα το δικαιουμαστε βαση νομου.Για την κινήσει τσιμουδια δεν συμφέρει.

  • Μπα, πέρυσι έλεγε δεν δικαιούνταν οι καθαρίστριες γάλα!
    Φέτος άλλαξε κάτι;; Έ, Δήμαρχε;;; Η υποψήφια με τον Σύριζα
    Πρόεδρος των καθαριστριών θα βγάλει ανακοίνωση;;;

  • Φυσικά και ξέχασε αλλά έχει προβάτα που την ακολουθουν. Επίσης μη ξεχνάμε ήταν υποψήφια στις εκλογές για περιφέρεια με τον σύριζα. Από εκεί καταλαβενεις ότι η κυρία λεφτά έχει και κοροιδευει κοσμακι οπως και οι περισσότεροι συνδικαλιστες. Επίσης πιες ρώτησε για να μαζεψει αυτά τα γάλατα. Και συμφωνισαν όλες άρα ανάγκη δεν υπάρχει για τα παιδιά τους και καλά που λέγανε. Τις Παρασκευής το γάλα εεεεεε μπεεεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *