ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Οι Αστυνομικοί της Ημαθίας για την διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου στην Αλεξάνδρεια

Οι Αστυνομικοί της Ημαθίας για την διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου στην Αλεξάνδρεια

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ) ανακοινώθηκε:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και αντίθεση της ως προς την άμεση μετακίνηση των δύο συναδέρφων του πληρώματος του τμήματος ασφάλειας Αλεξάνδρειας, το οποίο εκτελούσε βάρδια τη νύκτα της 18/19 Μαΐου 2020 που έλαβε χώρα κλοπή κοσμηματοπωλείου στην Αλεξάνδρεια.

Οι αστυνομικοί ήρωες του Έβρου, που εκτέλεσαν το καθήκον τους με αυταπάρνηση κρατώντας όρθια την πατρίδα μας, είναι οι ίδιοι που κάθε μέρα και νύχτα περιπολούν στα όρια του νομού μας για την ασφάλεια των πολιτών, γεγονός που το έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη με τις συνεχείς συλλήψεις και εξιχνιάσεις αδικημάτων κυρίως στον τομέα των ναρκωτικών και κλοπών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, που εν μία νυκτί απώλεσε μεγάλο μέρος των κόπων και των θυσιών του και υπόσχεται πως το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.

Οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός λειτουργεί για την ασφάλεια του πολίτη, στο πλαίσιο του Συντάγματος και των Νόμων, χρειάζεται όμως δίπλα του αρωγό την πολιτεία, η οποία θα τον στηρίζει και θα του χορηγεί υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αντί να εκδίδει νόμους για την αποφυλάκιση δραστών παρόμοιων πράξεων που ακυρώνουν τις δικαστικές αποφάσεις και αναιρούν το γενικό και ειδικό προληπτικό αποτέλεσμα της επιβληθείσας ποινής.

11 Comments

  • Άσε ρε Μουρτη ,κάθεσαι σε μια καρέκλα και βγάζεις ανακοίνωσης , πήγαινε να συμπαρασταθείς στην οικογένεια του Χρυσοχοου αν φοράς παντελόνια

  • Συμφωνώ οτι δεν φερνουν την μεγαλύτερη ευθύνη απλώς ειναι τα εξιλαστήρια θυματα για να κρύψουν οι πολιτικοι τις ευθύνες τους. Οι 2 αστυνομικοί και να πήγαιναν στην ληστεία παλι δεν θα μπορουσαν να κάνουν τίποτα με 7 η 8 ληστές αφου και να πυροβολουσανε θα έβρισκαν τον μπελά τους. Φυσικα και φερνει ευθύνη το Α. Τ. Αλεξανδρειας αφου αφήνει τους Ρομα να εχουν ασυλία καθημερινα γιατί αλλιώς φέρονται σε αυτους αλλιώς στους Συριους και αλλιώς σε εμας. Το θέμα ειναι οτι και τωρα που μετατέθηκαν οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να πληρώνονται και αυτό ειναι το σωστό σε σχέση με τους ιδιοκτήτες που καταστραφηκαν. Γιατι και να τους πιασουν και να φυλακιστούν τους ληστές ποιο θα ειναι το κέρδος των ιδιοκτητών αν δεν βρεθούν τα χρυσαφικά. Μονο για να ανοιξουν ξανα θελουν 5με6χιλιαδες ευρώ τις ζημιές χωρια για να συμπληρωσουν το χαμένο εμπορευμα.

  • Ναι πολύ ωραίοι που τους πιραν τηλέφωνο και ούτε καν πήγαν μόνο όταν εφηγαν αλά μόνο να γράψουν και να πουλάνε τρελα ξέρουν σε εμάς αντη να κινήγησουν τους κλέφτες… ντροπή τους…

    • Πήραν* Έφυγαν* αλλά* αντί* κυνηγήσουν* , κοίτα να τελειώσεις πρώτα το σχολείο και μετά να σχολιάζεις από δω κι από κει για πράγματα που δεν γνωρίζεις

  • Υπομονή κύριοι αστυνομικοί της Ημαθίας έως τις 25 του μηνός που ανοίγουν τα καφέ συν τις τροχονομικές παραβάσεις θα τους τρελάνετε στο γράψιμο

  • Ζήτω το “λιγώτερο κράτος” που ευαγγελίζεται ο κάθε νεοφιλελεύθερος μακάκας!
    Ευτυχώς που αυτό το “ελάχιστο κράτος” κράτησε όρθια την Ελλάδα στον κοροναιό.
    Μην κλαίτε και μην οδύρεσθε για κανέναν άλλο,θάρθει και δική σας η σειρά μην ανησυχείτει……………
    Εσείς αρκεί να συνεχίσετε στο ίδιο χαβά ,είσαστε στο σωστό δρόμο για να αυτοκαταστραφείτε………..

  • Δλδ μας λέτε ότι μετέθεσαν τους δύο αστυνομικούς της ασφάλειας που κυνήγησαν τους κλέφτες; Είναι σαν να τους λένε ότι όποιος κάνει τη δουλειά του, τιμωρείται. Οι υπόλοιποι που δεν πήγαν, κάτι περισσότερο ήξεραν…. Ξεφτίλα διοίκηση. Κρίμα στον κοσμακη

  • Τι λέτε ρε έχετε παιδια στην αστυνομία και μιλατε? Που κινδυνεύουν συνεχώς και δεν τους επιτρέπουν ουτε να πιάσουν το οπλο.

  • Ποιοι ήρωες του Έβρου μωρέ.

  • .. ΑΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΛΊΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΊ ΣΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΜΕ!!!! ΌΤΙ ΈΠΑΘΕ ΖΗΜΙΆ ΜΕΓΆΛΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ.. ΚΑΙ ΜΑΚΆΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΉΣΕΙ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΏΤΑ… ΕΊΧΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ??? ΉΤΑΝ ΑΛΕΞΊΣΦΑΙΡΑ???? ΚΆΛΥΨΗ???? ΞΈΡΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΌΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΣ.. ΟΎΤΕ ΣΕ ΆΤΟΜΑ ΟΎΤΕ ΣΕ ΟΧΉΜΑΤΑ… Κ. Α.
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΤΟ ΘΕΜΑ???? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΆ ΚΑΙ Α ΔΟΎΜΕ ΚΑΤΆΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΈΛΕΙΟ!!!! ΜΆΛΛΟΝ ΙΣΩΣ…. ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΙΟ ΨΗΛΆ ΕΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΆΤΙ…. ΟΙ ΜΆΛΛΟΝ ΙΣΩΣ…. ΓΊΝΟΥΝ ΕΙΛΗΚΤΙΝΕΙΣ…. ΚΆΠΟΤΕ….

  • …ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ………………….ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ????????????????????
    Ν Τ Ρ Ο Π Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *