ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Γυναικεία ρούχα και Μόδα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

Γυναικεία ρούχα και Μόδα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Ήδη από τον προηγούμενο χειμώνα ξεκίνησε η εμφάνιση του 70’s style ρούχων και συνεχίζεται και το καλοκαίρι.

Βλέπουμε ρούχα με βολάν, βάτες, τα φαρδιά υφασμάτινα παντελόνια, οι μπλούζες και τα φορέματα με cutouts Και το Safari Look.

Ας δούμε όμως και τι άλλο υπάρχει στις καλοκαιρινές συλλογές:

Αέρινα καλοκαιρινά φορέματα, μακριά σε παστέλ αποχρώσεις και έντονα prints.

Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις μία ζώνη στη μέση για πιο κομψή εμφάνιση.

ΛΕΥΚΟ

Ποτέ δεν λείπει από την καλοκαιρινή παλέτα, όμως φέτος δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις λευκές δαντέλες, για φορέματα, μπλούζες, σορτς και αν τα συνδυάσεις με έναν κορσέ το οποίο είναι απόλυτα in fashion το στυλ σου αγγίζει την τελειότητα.

Επίσης βλέπουμε:

Τζιν παντελόνι καμπάνα, μακριές τζιν φούστες, πλεκτά καλοκαιρινά ρούχα, Φλοράλ και παστέλ αποχρώσεις, πουά, ριγέ η τροπικά μοτίβα ότι κι αν σου αρέσει, φέτος νομίζω ότι η μόδα αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες, αφού δεν άφησε απέξω σχεδόν καμία.

ΚΡΟΣΙΑ

Το απόλυτο trend του καλοκαιριού.

Ένα μακρύ αέρινο φόρεμα με κρόσσια, μια φούστα, ένα σορτς η μία τσάντα, ότι κι αν αποφασίσετε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

OVERSIZED

Τα oversized ρούχα είναι ρούχα με όγκο και φουσκωτά μανίκια και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη πρόταση των γυναικών με καμπύλες.

ΩΜΟΙ ΕΞΩ

Οι μπλούζες και τα φορέματα με τους ώμους έξω, είχαν χάσει την δυναμικότητα τους αλλά επανήλθαν για εμφανίσεις πιο θηλυκές και ρομαντικές.

TOTAL BLACK OUTFITS

Μπορεί όλες μας να αποφεύγουμε το μαύρο χρώμα το καλοκαίρι αλλά η φετινή τάση έχει άλλη άποψη. Οπότε αν επιλέξουμε ένα δροσερό ύφασμα και είμαστε λάτρεις των total black φέτος είναι η χρονιά μας.

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *