ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Καλαϊτζίδης: “Ένας χρόνος μετά τη μεγάλη νίκη”

Καλαϊτζίδης: “Ένας χρόνος μετά τη μεγάλη νίκη”

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου, από τις Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Πριν από ένα χρόνο σαν σήμερα, στις Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, οι πολίτες της Ημαθίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν με την ψήφο τους μια συντριπτική νίκη στον συνδυασμό μας, «Αλληλεγγύη – Δυναμώνουμε τη Μακεδονία», επαναβεβαιώνοντας πάνω από όλα, την τεράστια εμπιστοσύνη τους, στον Περιφερειάρχη μας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Με ποσοστό 62,04% συνολικά και 63,16% στην Ημαθία, αλλά και με την ευρεία εμπιστοσύνη προς την υποψηφιότητά μου, με 20.826 ψήφους σε 85.639 έγκυρα ψηφοδέλτια όλων των περιφερειακών παρατάξεων στην Ημαθία, λάβαμε μια ξεκάθαρη εντολή για να συνεχίσουμε το αναπτυξιακό και σύγχρονο έργο στον τόπο μας.

Προσωπικά ως Κώστας Καλαϊτζίδης, στις εκλογές αυτές συμμετείχα για δύο λόγους. Για να στηρίξω την προσπάθεια του Απόστολου Τζιτζικώστα και για να συνεχίσω το έργο και την προσφορά για την Ημαθία και τους πολίτες της. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια. Διότι συνεχίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και επειδή με συνέπεια κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας, τόσο στα προγραμματισμένα όσο και στα έκτακτα, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση της πανδημίας του κορονοϊού, όπου βρεθήκαμε έγκαιρα δίπλα στον κόσμο και κοντά σε όσους είχαν περισσότερη ανάγκη.

Σας ευχαριστώ μια ακόμη φορά για την πλατειά, τη συνεχή υποστήριξη και σας διαβεβαιώνω αδιαπραγμάτευτα ότι παραμένω ο δικός σας Κώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης όλων των πολιτών της Ημαθίας, που ΜΑΖΙ με όλες και όλους σας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον τόπο και τους ανθρώπους του, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς προκαταλήψεις, με δράσεις και έργα ανάπτυξης που και πάλι, θα μας φέρουν ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά, στην πρόοδο και στη νέα εποχή.

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *