ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΛΟΥΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Louison Nielman

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Λούπο είναι ένα μικρό λυκάκι. Ένα βράδυ καθώς παίζει με το τρενάκι του ο μπαμπάς του του λέει πως είναι ώρα για ύπνο. Ξαπλώνει, ακούει μια ιστορία όμως δεν έχει ύπνο. Σηκώνεται βρίσκοντας χίλιες δυο δικαιολογίες, όπως και οι φίλοι του, ο γάτος Μαξ, η ποντικίνα Γιολάντα, το κουνελάκι Ρίκι. Τι λέτε θα καταφέρουν να κοιμηθούν τελικά;

Το βιβλίο της σειράς «Ζεν για παιδιά» έχει γραμμένες τέσσερις διαφορετικές τρυφερές ιστορίες για να βοηθήσουν τα παιδιά να έχουν ένα ήρεμο ύπνο. Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν θέμα την ώρα του ύπνου όμως το συγκεκριμένο βιβλίο θα βοηθήσει τόσο τα παιδιά με τις ιστορίες όσο και τους γονείς με τις συμβουλές που έχει προς τους ίδιους. Ευκολονόητο κείμενο, προσεγμένη εικονογράφηση και μικρές ιστορίες βοηθούν τα παιδιά να μην κουράζονται αλλά η διαδικασία της ανάγνωσης να είναι στιγμή χαλάρωσης και ηρεμίας πριν τον ύπνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *