ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις εκθετών για το πανηγύρι του Αιγινίου

Στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις εκθετών για το πανηγύρι του Αιγινίου

Από την Επιτροπή Εμποροπανήγυρης Αιγινίου ανακοινώθηκε:

Οι αιτήσεις των εκθετών για την εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσουν περί τα μέσα Ιουνίου με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα ορίσει το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. Η σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης του Δήμου άμεσα.

Οι αιτήσεις δεν θα κατατίθενται με αυτοπρόσωπη παρουσία εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω του covid-19 αλλά θα γίνονται δεκτές είτε ταχυδρομικά είτε ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)- ξεχωριστό απο το κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου- ο οποίος θα δέχεται αποκλειστικά τις αιτήσεις των εκθετών της εμποροπανήγυρης.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης θα είναι 11-20 Σεπτεμβρίου.

Ο τρόπος λειτουργίας της εμποροπανήγυρης θα είναι απολύτως συμμορφωμένος με τις διατάξεις του νόμου 4497/13-11-17 τεύχος Α΄άρθρ. 38 που αφορά τις αγορές (υπαίθριο εμπόριο) και τις τροποποιήσεις αυτού εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω COVID-19. Επίσης, η πρόθεση του δήμου είναι να υπάρξει ειδική μέριμνα για τις τιμές των ενοικίων των οικοπέδων, οι οποίες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *