ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο.4 «Αλεξάνδρειας−Βέροιας–Ανατολικής παράκαμψης Βέροιας Όρια Ν. Κοζάνης»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο.4 «Αλεξάνδρειας−Βέροιας–Ανατολικής παράκαμψης Βέροιας Όρια Ν. Κοζάνης»

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε:

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έκτακτων εργασιών ασφαλτόστρωσης και των δύο λωρίδων κυκλοφορίας, της υπ. αριθμ. Ε.Ο.4 «Αλεξάνδρεια − Βέροια – Ανατολική παράκαμψη Βέροιας Όρια Ν. Κοζάνης» και συγκεκριμένα στην ανατολική παράκαμψη Βέροιας (Νέα Περιφερειακή Οδός) από Α/Κ Δικαστηρίων έως διασταύρωση της Ε.Ο.4 με την οδό Στρατού.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την Δευτέρα, 01-06-2020 και Τρίτη, 02-06-2020 και από 07:00’ ώρα έως την δύση του ηλίου, έκαστης ημέρας, την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της οδού, από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας της άλλης κατεύθυνσης κάθε φορά, στα κατωτέρω τμήματα, με μέγιστο μήκος εργοταξιακής ζώνης τα 500 μ., ως εξής:

Α. από την Χ/Θ 0+000 έως και την Χ/Θ 2+500, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την διασταύρωση της Ε.Ο.4 με την Λ. Στρατού, καθώς και

Β. από την Χ/Θ 2+500 έως και την Χ/Θ 0+000, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Α/Κ Δικαστηρίων, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα επαναλαμβάνονται ανά 500 μ., μέχρι αποπεράτωσης των εργασιών.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε συνολικό μήκος 2.500 μ. περίπου από Χ.Θ. 0+000 (100 μ. μετά από τον ισόπεδο κόμβο των Δικαστηρίων), με κατεύθυνση προς διασταύρωση με Λ. Στρατού στην Χ.Θ.2+500 της Ανατολικής παράκαμψης της Ε.Ο.4 και συγκεκριμένα σε επιμέρους τμήματα μήκους εργοταξιακής ζώνης των 500 μ. σε δύο φάσεις:

Α’ Φάση: θα γίνει αποκλεισμός στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας από Α/Κ Δικαστηρίων προς την διασταύρωση με Λ. Στρατού, συνολικού μήκους 500μ. και εμβαδού 2.200 τ.μ. και η κυκλοφορία θα γίνεται εναλλάξ στην αριστερή λωρίδα, συνολικού πλάτους 4,00 μ. με την βοήθεια εργοταξιακών φωτεινών σηματοδοτών και σηματωρών.

Β’ Φάση: μετά το τέλος εργασιών στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, η οποία θα δίνεται σε κυκλοφορία, θα γίνει αποκλεισμός στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από Α/Κ Δικαστηρίων προς την διασταύρωση με Λ. Στρατού, συνολικού μήκους 500μ. και εμβαδού 2.200 τ.μ. και η κυκλοφορία θα γίνεται εναλλάξ στην δεξιά λωρίδα, συνολικού πλάτους 4,00 μ. με την βοήθεια εργοταξιακών φωτεινών σηματοδοτών και σηματωρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *