ΤΟΠΙΚΑ posted by

Επικίνδυνο σημείο στην Αλεξάνδρεια – δείξτε προσοχή οι οδηγοί

Επικίνδυνο σημείο στην Αλεξάνδρεια – δείξτε προσοχή οι οδηγοί

Ένα επικίνδυνο σημείο υπάρχει στην πόλη της Αλεξάνδρειας. 

Συγκεκριμένα στη στροφή στην Αλ. Παπάγου από την Βιζυηνού, έχει υποχωρήσει το έδαφος και η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας τοποθέτησε κώνους για να προσέξουν οδηγοί και πεζοί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔΕΥΑ Αλ. το πρόβλημα θα αποκατασταθεί την Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

6 Comments

  • Όλη η Ελλάδα σε επίπεδο περιφερειών και δήμων τους προηγούμενους 16 μήνες έκανε ασφαλτοστρώσειςμονο στην Αλεξάνδρεια δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ.Ολοι οι δρόμοι είναι άκρως επικίνδυνοι από την τραγική κατάσταση του οδοστρώματος. Το χειρότερο όμως είναι ότι ούτε καν μαλώνουν τις λακκούβες. Αν ρωτήσεις δε τα σαΐνια που αποτελούν την δημοτική αρχή η απάντηση για όλα είναι η εξης: Δεν μας δίνουν συμβασιούχους….Για αυτό σας ψηφίσαμε για να βρείτε λύσεις Όχι να μας λέτε το πρόβλημα…..

  • στην 28η οκτωβριου τι γινεται στο δρομο εχεις δει ;

  • Και για πείτε μάς ποίος δρόμος στην Αλεξάνδρεια είναι ασφαλής δεν υπάρχει δρόμος που να μην έχει λακκούβα η να μην έχει μπάλωμα και τη μπάλωμα σε χαλικοδρομο είσαι ποιο ασφαλής από ότι όταν κυκλοφορίας μέσα στην Αλεξάνδρεια

  • Μήπως και για ήτο φταίνε οι πολίτες? Όπως μετά φρεάτια που μας είπατε? Υπομονή συμπολίτες μου αλλά τρία χρόνια έμειναν. Αλλά εσείς πάλι θα τους ξαναψηφισευε. Πραγματικά λυπάμαι. Με διαφορά η χειρότερη δημοτική αρχή της χώρας.

  • ΠΕΤΡΙΔΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ

    • Αγαπητέ ανώνυμε το τι θα κάνει ο Χαλκίδης λίγο με ενδιαφέρει. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το χάλι του τόπου μου κ όχι τα ονόματα. Όσο για σένα συνέχισε να αβανταρεις. Μάλλον είσαι ικανοποιημένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *