ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τσαβδαρίδης στη Βουλή: «Τίτλους τέλους» στο καρκίνωμα των παράνομων ελληνοποιήσεων

Τσαβδαρίδης στη Βουλή: «Τίτλους τέλους» στο καρκίνωμα των παράνομων ελληνοποιήσεων

Για ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει τον αγροτικό τομέα αλλά κυρίως ορθώνει επιτέλους ανάστημα απέναντι στην ανομία και την αισχροκέρδεια έκανε λόγο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από το βήμα της Βουλής.

Ο Βουλευτής Ημαθίας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αποφασιστική αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση της ΝΔ του καρκινώματος των παράνομων ελληνοποιήσεων, που διαβρώνουν τον υγιή ανταγωνισμό, στραγγαλίζουν την αγροτική οικονομία και αποψιλώνουν την προστιθέμενη αξία των εμβληματικών προϊόντων της Ελληνικής γης.

 «Η ΝΔ δεν πρόκειται να επιτρέψει τα «πάρτι» των ελληνοποιήσεων,  την απροκάλυπτη κοροϊδία στον καταναλωτή, τη μεγάλη ζημία στην ελληνική οικονομία αλλά και στις τσέπες των πολιτών. Δεν πρόκειται να παίξουμε με τον κόπο των παραγωγών μας. Ούτε με την αξιοπρέπειά τους, ούτε βεβαίως με τη νομιμότητα. Τα προϊόντα του τόπου μας, του πολιτισμού μας, της παράδοσής μας, παύουν πια να είναι έρμαια του αθέμιτου ανταγωνισμού» τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης.

Ιδιαίτερη κριτική άσκησε ο Βουλευτής Ημαθίας στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, για την οποία σημείωσε ότι αναλώνεται σε κριτικές του αέρα για την τιμή των αντιπολιτευτικών όπλων ως μία αγωνιώδη προσπάθεια να καλυφθεί η πλήρης αδιαφορία της για την θωράκιση της πρωτογενούς παραγωγής και την επίλυση των φλέγοντων προβλημάτων των αγροτοκτηνοτρόφων και των αλιέων.

«Θυμηθήκατε τώρα τη χάραξη πολιτικής για την αγροτική ανάπτυξη. Ποιοι; Εσείς που γιγαντώσατε τη φορολογία των αγροτών, μεγεθύνατε τις ασφαλιστικές τους εισφορές, εκτοξεύσατε το κόστος παραγωγής, ναρκοθετήσατε την υγιή αγροτική επιχειρηματικότητα. Θυμηθήκατε τώρα το όραμα και την καινοτομία. Ποιοι; Εσείς που αδιαφορήσατε για την απορρόφηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, εσείς που τορπιλίσατε την ένταξη στο Πρόγραμμα των νέων αγροτών, του πιο παραγωγικού κομματιού της πρωτογενούς μας παραγωγής. Θυμηθήκατε τώρα τα προβλήματα των παραγωγών. Ποιοι; Εσείς που αποτελέσατε για 4 χρόνια το μέγιστο των προβλημάτων τους. Με τα λαϊκίστικα ταξίματα σε όλους από τις καρότσες, που διαψεύστηκαν ένα προς ένα στην πορεία προς την αποκαθήλωσή σας!» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *