ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εργασίες στα γήπεδα μπάσκετ του αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας – έριξε πίσσα η ΔΕΥΑ Αλ.

Εργασίες στα γήπεδα μπάσκετ του αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας – έριξε πίσσα η ΔΕΥΑ Αλ.

Είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση σχετικά με εργασίες που ξεκίνησαν στα γήπεδα μπάσκετ του αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ).

Το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020 συνεργεία της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας έριξαν πίσσα στα γήπεδα μπάσκετ για να διορθώσουν την ζημιά που προκάλεσαν οι ρίζες των διπλανών δέντρων στα δύο γήπεδα.

Παρόντες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Σωτήρης Τόκας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μανώλης Σταυρής και ο αντιδήμαρχος Κώστας Βενιόπουλος.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

5 Comments

  • Βρήκαμε παπά να θάψουμε 5 6…..Μπαλωσαμε τους δρόμους αισχος ας μπαλωσουμε και το γήπεδο μπάσκετ…..και η πλακα είναι που κάθονται και καμαρωνουν…

  • Τρείς φωτογραφίζοντε και ένας δουλεύει!!!

  • Αυτά όλα καλά αλά καλά θα είναι να δούνε τι γίνεται με την άρδευση. Στο τοπικό διαμέρισμα Παλαιού πρόεδρομου έχουν από τώρα πρόβλημα στην άρδευση. Ρολόγια δεν υπάρχουν, νερό σε επάρκεια δεν υπαρχή από των Αλιάκμονα, αυτά είναι τα προβλήματα για την παρούσα φάση και να μην κοιτάνε να βγαίνουν φώτο οι κύριοι αντιδήμαρχοι. Να κοιτάνε τα προβλήματα ανάλογα με την εποχή τους. Μην ζητάνε μόνο να πάνε χαρτιά για το 10% από τους παραγωγούς. Οι παραγωγή σε μεγάλο βαθμό είναι εντάξει απέναντι στης υποχρεώσεις του. Ας κανονίσουν και αυτοί οι κύριοι να είναι εντάξει απέναντι στο λαό που τους ψηφίζουν.

  • 5 τετργωνικα ρίξανε και βγαίνουνε foto.Που να φτιάχνανε και κάνα χιλιόμετρο.θα καθόταν εκει για 5 μερες συνεχόμενα όρθιοι.Και αν ήταν κανα μετρο της Θεσσαλονίκης?βασσιλισα ελλισαβετ.

  • Πολύ καμάρι για τα αυτονόητα. Έχουν συνηθίσει στο μηδέν και το 0,1 τους φαίνεται έργο μέγιστο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *