ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Έκτακτο: Κλειστές σήμερα Παρασκευή οι σχολικές μονάδες στον Σταυρό του δήμου Αλεξάνδρειας

Έκτακτο: Κλειστές σήμερα Παρασκευή οι σχολικές μονάδες στον Σταυρό του δήμου Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Έχοντας υπόψη:

1) Τις διατάξεις του άρθρου 94, παραγρ.4, περιπτ.27 του Ν.3852/2010[ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄]¨Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης¨όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα.

2) Την Αριθμ. Εγκ. 114/27408/5-05-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών

3) Το σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε λόγω της έκτακτης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο της ύδρευσης στην Κοινότητα Σταυρού.

4) Την ασφαλή παραμονή των μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Τη διακοπή των μαθημάτων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σταυρού της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών του Δήμου Αλεξάνδρειας για την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020, λόγω της έκτακτης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο της ύδρευσης από τις 09:00-14:00.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4 Comments

  • Ξαφνικά προέκυψε το πρόβλημα? Δυο μήνες το σχολείο ήταν κλειστό. Αν κάνατε τακτικούς ελέγχους και συντηρήσεις δεν θα είχαμε πρόβλημα. Για άλλη μια φορά ανοργάνωτοι. Εύγε!!!!

  • Μια ζωή θα είναι ανοργάνωτοι στην αλεξανδρεια εφόσον τα συμφέροντα τους είναι πάνω από αυτούς

  • Παντελή, στον δήμο μας γίνονται σπουδαία και μεγάλα έργα, δε θα κάτσουν να ασχοληθούν τώρα με την εκπαίδευση των παιδιών ή αν χάνεται και μια μέρα μαθημάτων. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για την διοίκηση της Ευθύνης.

  • Και μετά απορρουμε γιατί ο Μιχάλης Χ. Βγήκε τελευταίος στις εκλογές. Πως ρε Μιχάλη να μη βγεις τελευταίος όταν έχεις τέτοιους παντογνωστες όπως τον Κ. Πετρίδη. Ο τυπος αυτός εκτός από το να λυνει και να δένει το Μ. 1 επειδη δεν τον κόβει να λυση το G. 3 τον πληροφωρουμε για άλλη μια φορά εάν η μ……… ήταν εργοχειρο τώρα θα είχε κάνει την προικα του. Λοιπον κυριε Πετρίδη παρτε να διαβάσετε τη λεει το νομικό πλαίσιο όταν υπάρχει διακοπή νερού σε πολης η χωριά και μετά να μάθετε να μιλάτε. Λοιπόν δεν υπήρχε καμια βλάβη σε καμία σχολική μονάδα του Σταυρου η βλάβη ηταν σε αγωγών του υδατοπυργου Σταυρου και βάση την εντολή του υπουργείου Παιδείας ο δήμαρχος θα έπρεπε όπως και έκανε να κλείσει τις σχολικές μονάδες του Σταυρου μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη η οποία και φτιάχτηκε σε 4 ώρες. Το νομοθετικό πλαίσιο αυτό αφορά τον κορονοιο. Κλείνοντας για άλλη μια φορά θα σου πω αυτό. Μάθε να λυσεις και το G. 3και μετά ασχολείσαι με τα του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *