ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σκληρή διαμαρτυρία του προέδρου των φιλόζωων Αλεξάνδρειας Θέμη Σιδηρόπουλου

Σκληρή διαμαρτυρία του προέδρου των φιλόζωων Αλεξάνδρειας Θέμη Σιδηρόπουλου

Ο πρόεδρος των φιλόζωων του δήμου Αλεξάνδρειας Ευθύμιος Σιδηρόπουλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Κύριε Δήμαρχε, πιστώθηκε στον λογαριασμό του Δήμου, με κρατική επιχορήγηση πριν ένα μήνα, το ποσό των 7.500 Ευρώ.

Σκοπός του Υπουργείου, η σίτιση, η περίθαλψη και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων τα οποία όμως πήρατε και δεν τα αποδώσατε.

Δεν συνεργαστήκατε με την Φιλοζωική του Δήμου Αλεξάνδρειας, το καταχράστε αυτό το ποσό αναίτια και αυθαίρετα. Μέχρι σήμερα αποδώσατε στην Φιλοζωική μας Ομάδα, είκοσι σακιά τροφές για την σίτιση των αδέσποτων, που αναλογούν στο ποσό των 200 Ευρώ.

Κύριε Δήμαρχε, είχατε υποχρέωση εκ του νόμου, να μας παρέχεται φάρμακα και τροφές. Να στειρώσετε, να συνεργάζεστε με κατάλληλο κτηνίατρο και να είστε αρωγός στην εθελοντική προσπάθειά μας. Αντί αυτού, αν και ήρθαμε πολλές φορές σε διάσκεψη, δείχνετε αμετάπειστος και αδιάφορος να αντιμετωπίσετε το υπάρχον πρόβλημα, με αποτέλεσμα:

Σκυλιά ανέλεγκτα και πεινασμένα να βρίσκονται σε όλη την περιφέρεια του Δήμου μας, να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, να γίνονται επιθετικά σκορπώντας το φόβο στους πολίτες και εσείς να κάνετε αστειάκια και ειρωνικά σχόλια.

Τα αδέσποτα είναι απορρίμματα της κοινωνίας, κείτονται στους τάφρους πεθαμένα, αναζητώντας ένα χάδι, ένα κομμάτι ψωμί.

Κύριε Δήμαρχε, είστε άπονος, την ίδια εχθρική στάση που δείχνετε στα ζώα, την δείχνετε και στους συμπολίτες σας που υποφέρουν, ποδοπατείτε κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπισμού, δεν παράγεται έργο.

Εγώ ως πρόεδρος της Φιλοζωικής ομάδας της πόλης, σας προειδοποιώ, δεν θα είστε ανέλεγκτος και στο απυρόβλητο. Όχι μόνο όταν θέλετε το ψηφαλάκι, θα αναλάβετε τις ευθύνες ως εκ του νόμου σας απορρέουν, αλλιώς διαπράττεται παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Κύριε Δήμαρχε, από τον προϋπολογισμό του Δήμου όπως τον εγγράψατε, δεν ξοδέψατε τίποτα μέχρι σήμερα, ο χώρος φιλοξενίας των αδέσποτων στα σφαγεία, είναι ελεεινός και τρισάθλιος . Μαζεύετε εκεί τα σκουπίδια του Δήμου, μολύνετε ο χώρος με τοξίνες, κόπρανα και ούρα ανακατεμένα με τα ζώα, χωρίς νερό τα ζώα και χωρίς τροφή. Όσα σκυλιά μεταφέρατε στον χώρο, αυτά γέμισαν παράσιτα, αρρώστησαν, πέθαναν.

Κύριε Δήμαρχε , σας προτείναμε να βρούμε ένα χώρο του Δήμου, να μαζέψουμε τα αδέσποτα από όλους τους δρόμους, να τα φροντίσει η Φιλοζωική οργάνωση προωθώντας την υιοθεσία τους και έτσι να απαλλαγούν οι πολίτες από αυτό το βάσανο. Απολύτως τίποτα, δεν ευθυγραμμίζεστε, δεν θέλετε, δεν μπορείτε, δεν ακούτε.

Εμείς θα σας δείξουμε με δράσεις και στάση υπεύθυνη, ποια είναι η ορθολογική διαδικασία, προτάσσοντας τις αξιώσεις μας έγγραφα, και καταφεύγοντας στην νόμιμη διαδικασία. Η προθεσμία σας για να ευθυγραμμιστείτε με την νομιμότητα θα είναι μια εβδομάδα!

Ως πρόεδρος αυτής της Φιλοζωικής, έχω την νομική κατάρτιση και τα εχέγγυα, να προσφύγω στις δικαστικές αρχές και στο αρμόδιο Υπουργείο, ως ύστατη ενέργεια αποκατάστασης αυτής της αδικίας. Ελπίζω την στάση μου να την υποστηρίξουν οι Δημότες μας, αφού μας αφορά όλους η διαφάνεια, ο τρόπος και η ποιότητα της ζωής μας.

Κύριε Δήμαρχε, δεν είμαστε ραγιάδες να διαφεντεύεται τη ζωή μας όπως θέλετε. Το κάρο θα πάει πίσω από το άλογο, επιτέλους το πετραδάκι ας πάει στο δικό σας το παπούτσι, μονίμως δεν θα κουτσαίνουμε εμείς με τις αυθαιρεσίες σας .

Μετά τιμής !!

Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής

Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Απόστρατος Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας

48 Σχόλια

 • Ελλάδα 1950 με μυαλά 1860.Μήπως έβαλα πολλα?

 • konta sti dodoni olo adespota exei kai ormane kai se kosmo na erthei h filozoikh parakalw poly na ta mazepsei fovomaste kai gia ta paidia mas

 • Συμφωνώ με το κείμενο και με τις ενέργειες σας
  Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίιστεί και να καταδικαστεί η ανευθυνότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης

 • Επιτέλους., κάποιος έπρεπε να μιλήσει, να πει τα πράγματα όπως έχουν και να δουμε πράξεις, όχι μόνο λόγια….. Μπράβο στον κ. Σιδηρόπουλο

  • συγχαρητήρια στον κύριο Σιδηρόπουλο,άνθρωπος με ευαισθησίες,πρέπει να λυθεί το θέμα επειγόντως….

 • Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής

  Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Απόστρατος Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας και υποψηφιος Δημαρχος – Περιφερειαρχης ———–

  • Σίγουρα πάντως θα κάνει πολλά περισσότερα για τον τόπο του από ότι έκανε ο ανύπαρκτος δήμαρχος κύριος Γκυρινης…..

 • Δεν αποτελεί είδηση η ανικανότητα και η αδιαφορία. Ο δήμαρχος μας πολλάκις μας έχει δείξει την ανικανότητα του. Έχετε καταντήσει τον δήμο Αλεξάνδρειας παράδειγμα προς αποφυγήν. Τώρα τα αδέσποτα παλαιότερα η ρίψη απορριμμάτων στις εκβολές του Αλιάκμονα. Παίζετε με την δημόσια υγεία και πιστέψτε με δεν θα σας βγει σε καλό.

 • ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΗΜΑ??! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ….. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ…. ΕΛΕΟΣ…ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?! ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ?! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΥΛΙΑ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ??

  • Καλα εσύ αλλουνού παπά ευαγγέλιο ….
   Εσύ γιατί δεν παίρνεις στο σπίτι σου μερικά;

   Ποιος σού είπε ότι η δουλειά τής φιλόζωικης η του φιλόζωου είναι να μαζεύει τα αδέσποτα σπίτι του.

   Αν υπάρχει και μέρος η ακατοίκητο σπίτι ευχαριστώ να λες.

   .

  • Προς Ελενη. γιατί δεν πας να γινεις ανθρωπος και παραμενεις σκουληκαντέρα?

 • Επιτέλους, μετά τον εμπορικό Σύλλογο κι ο Θέμης. Άρχισε να ξυπνάει η πόλη από το λήθαργο; Μακάρι πραγματικά, να γίνει κάτι, να αλλάξει η κατάσταση. Να γλιτώσει η πόλη από την χειρότερη και πιο αδιάφορη διοίκηση που υπήρχε ποτέ.

 • Οταν ομως παλιότερα τα μαζευε ο δημος καποια μελη σας τα απελευθερωναν σπαζοντας λουκετα.

 • Μήπως τά 7.500 ευρώ γίναν είδη υγιεινής;λέω…….

 • ο συμβουλος του δημαρχου πυ ειναι ατομο της πιατσας τι κανει δεν βλεπει το προβλημα !!

 • Θέμη πολύ όψιμος μας ηρθες

 • Θέμη μην ξεχνάς το παρελθόν σου

 • γιατι παραπονιεστε εκει στον γιδα? στις εκλογες ησασταν εξω και φωναζατε για τον γκυρινη, ειναι ο ανθρωπος που ψηφισατε και ψηφιζετε τοσα χρονια.
  ειναι αυτος που για αλλα 4 χρονια ψηφισατε να παιρνει τον μισθο των 4.500.
  μια τον θελετε μια δεν τον θελετε. αποφασιστε…

 • ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ 7500 ΘΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΜΟΥΓΚΑ

 • Αυτό το κείμενο του κ. Σιδηρόπουλου αποτελεί δικαίωση για όλους εξ ημών που μαχόμαστε υπέρ της ζωής. Από το μετερίζι του ο καθείς. Ενάντια στις διακρίσεις, πόσο επίκαιρο !

 • Το μοναδικό ερώτημα που θέλει απάντηση είναι το εξής: «Ποιος δημιούργησε αυτά τα αδέσποτα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, επιτίθενται και φοβίζουν τον κόσμο; Μήπως κάποιοι «ευαίσθητοι» φιλόζωοι τα εγκατέλειψαν κάποτε εντελώς αναίσχυντα;»
  Αν απαντηθεί αυτό το ερώτημα θα πρέπει ο κ. Σιδηρόπουλος με τις πολλές …ευαισθησίες του αλλά και την επιθετική ρητορική του να στρέψει αλλού τα βέλη του. Ας συνετίσει τους «φιλόζωους» που δημιουργούν συνεχώς νέα αδέσποτα.

  • Σου δίνω την απάντηση στο μοναδικό ερώτημα που κάνεις.Τα αδέσποτα δημιουργήθηκαν από τους κατόχους ιδιοκτητών σκύλων ράτσας που τα ζευγάρωναν με σκύλους της ίδιας ή και άλλης ράτσας για να κρατήσουν αυτοί ή να δώσουν σε γνωστούς τους τα πιο καλά και όμορφα σκυλιά και τα υπόλοιπα κουταβάκια που δεν τα ήθελαν τα πετούσαν στο δρόμο.Το όλο κακό από εκεί ξεκινάει.

 • Attention …… και ο Θεμης,σπάστηκε που δεν τον στήριξε ο Δήμαρχος για την θέση του συνηγόρου του Πολίτη και βγάζει χολή!
  Ένα κείμενο που λέει συνέχεια Εγώ και εγώ μόνο για καλό δεν είναι,περισσότερο κείμενο αυτοπροβολής παρά κείμενο για την αντιμετώπιση του προβλήματος!
  Ο Δήμαρχος είτε θέλετε είτε όχι εκλέχθηκε από την πλειοψηφία,εσείς Κύριε Σιδηρόπουλε από ποιον εκλεχθήκατε και θα κάνετε και μαθήματα διαχείρισης στον εκλεγμένο Δήμαρχο;

  • Δηλαδή θέλετε να μας πείτε Κύριε ότι απαγορεύεται και η κριτική σε έναν εκλεγμένο Δήμαρχο όπως τον αποκαλείτε?Συγνώμη κιόλας που σας τον θίξαμε κσι την επόμενη τετραετία να μην κάνουμε εκλογές και να βγει απευθείας αφού είναι τόσο καλός και τον αγαπάει ο κόσμος!!!

  • Kλαιω με τον ραγιαδισμό που κουβαλάς.

  • Η κριτική γίνεται τεκμηριωμένη,με στοιχεία!
   Όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει να αποδεικνύεις τον ισχυρισμό σου,οχι απλά να κανεις μια αναφορά χωρίς κανένα στοιχείο.
   Οι κατηγορίες χωρίς στοιχεία λέγονται λάσπη!

 • ΓΚΥΡΗΝ ΤΑ ΣΚΛΙΑ ΜΑΖΕΨΕ,ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΔΑΝΓΚΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

 • Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ

 • ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΜΗ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ; ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ! ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!

 • Μαζέψτε τα σκυλιά με έφαγαν τα παπούτσια

 • Τι εγινε τρολακια του Γκυρινη μόλις ακούστηκαν αλήθειες τρομοκρατηθήκαμε και πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα ?! Τι πάει άραγε λάθος σ αυτήν την ασχημη και βρώμικη πόλη?! Γιατί άραγε κανένας σοβαρός και μορφωμένος πολίτης δεν ασχολείται κοινά του δήμου ? Μα φυσικά γιατί ο δήμος απαρτίζεται από ανθρώπους – κλίκες που έχουν σκοπό το κέρδος που στην ζωή τους ήταν ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ…Ίσως να έχουμε μερίδιο ευθύνης και εμείς οι δημότες που έχουμε χαμηλό επίπεδο μόρφωσης και τρώμε εύκολα σανό και δεν βγαίνουμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα ίσως! Το σίγουρο πάντως ειναι ότι φτάσαμε στο πάτο ποιο κάτω δεν έχει! Δεν ξέρω αν σας έδωσα τροφή για να αναλογιστείτε τι συμβαίνει στο μαντρί αυτό αλλα λίγο λαδάκι στα γρανάζια της σκέψης έριξα!

 • Πολύ σωστά τα λέει .
  Όλοι οι Δήμοι παίρνουν λεφτά,καλά φράγκα,για τα αδέσποτα.
  Τα λεφτά όμως συνήθως…εξατμίζονται…

 • ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ!!!!ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ????????????????????????? ΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ!!!ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ???????????????????ΔΩΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ….ΜΗΝ ΠΩ ΣΦΑΓΙΟ…..ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ??????????????????

  • Εσύ που τα ξέρεις όλα και φωνάζεις δεν μας λες και μας από που πήραν χρήματα οι φιλοζωικές να μάθουμε και μεις;

 • ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ…….ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…..ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ….Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ…ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Κύριε Φωτιάδη σας συγχαίρω για την τοποθέτησή σας ,
  μακάρι το υγιές τμήμα των πολιτών μας να ξυπνήσει απ το λήθαργο και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του !!! Εκτιμώ βαθύτατα τη στάση σας !!! Θέμης Σιδηρόπουλος

 • Γεια σας, μαχητές του πληκτρολογίου είναι πολύ εύκολο πίσω από μια οθόνη να πετάμε λάσπη και να κατηγορούμε πρόσωπα όταν λένε αλήθειες αλλά αν δε το ξέρετε ήδη η αλήθεια είναι απόλυτη και πολλές φορές πονάει. Θέλετε να ακούτε άβολες αλήθειες ή ωραία ψέματα; Το πρόβλημα το ξέρουν οι πολίτες αλλά δεν το αντιλαμβάνονται και πάντα οι φιλοζωικές και οι εθελοντές την πληρώνουν. Συγχαρητήρια το βρήκατε οι φιλόζωοι παρατάνε συνεχώς σκυλιά όπου βρούνε εννοείται όλες οι φιλοζωικές παίρνουν δισεκατομμύρια κρατικού χρήματος και πάνε κάθε καλοκαίρι μύκονο και καραιβική οι δήμοι ψίχουλα το πολύ 3 ευρώ το χρόνο και για να βοηθήσουν βάζουν από την τσέπη τους είστε τσακάλια ξεσκεπάσατε άλλη μια συνωμοσία δεν σας ξεγελάει κανένας ηθοποιοί είναι τα σκυλιά το βράδυ πάνε στα κρεβάτια τους. Ας ακούσουμε και καμιά αλήθεια τώρα, ο μόνος βάσει νόμου υπεύθυνος για τη περισυλλογή σίτιση και φροντίδα των αδέσποτων είναι ο ΔΗΜΟΣ και κανείς άλλος ούτε φιλόζωοι ούτε ταβέρνες. Οι ΔΗΜΟΙ πληρώνονται για αυτό κάθε χρόνο κρατικό χρήμα (φόροι, δημοτικά τέλη κλπ). Άρα όταν ένας ΔΗΜΟΣ πληρώνεται για να κάνει μια δουλειά που του έχει ανατεθεί νόμιμα από το κράτος και δεν τη κάνει τότε τι είναι αδιαφορία παρανομία τι; Όσοι λέτε ότι οι φιλοζωικές παίρνουν χρήματα από το κράτος πιστεύω ότι εννοείτε και όχι κάτι άλλο τότε πείτε μας με ποίο νόμο του κράτους παίρνουν χρήματα και με ποίο νόμο είναι υπεύθυνες για τα αδέσποτα; Γνωρίζετε ότι αν σας επιτεθεί αδέσποτο έχετε το νόμιμο δικαίωμα να κάνετε αγωγή στον δήμο και όχι να κατηγορείτε όσους τα φροντίζουν ή χειρότερα. Μάθετε το έργο της φιλοζωικής και πόσες υιοθεσίες έχει κάνει από ζώα που θα μπορούσαν να είναι στο δρόμο. Καταλάβετε ότι δεν είναι μόνο ζήτημα φιλόζωων αλλά και όλων των πολιτών της. Δε πέφτουν ως δια μαγείας τα λεφτά από τον ουρανό, λεφτά φορολογούμενων είναι που είτε πάνε κάπου αλλού και όχι στον σκοπό τους είτε παραμένουν σε αδράνεια.

 • Ούτε την προηγούμενη 5ετια….δεν έκανε κάτι για τα ζώα…ούτε ένα λιθαράκι.δεν εβαλε….στο κυνοκομειο της Αλεξάνδρειας…..αυταβτα 10 αν θυμάμαι καλά…τα κλουβ.ια….ηταν του πρώην Δημάρχου…από πλατύ…..ΙΟ Γκυρινης….δεν έκανε τίποτα….έως τώρα…το κυνοκομειο έγινε σκουπιδότοπος…..τα ζώα άρρωστα….πληρώνουμε από τις τσέπες…μας…τους κτηνιάτρους…..και …τολμάει ο Δήμαρχος….να μιλήσει…για τα ζώα…..Πρέπει να ντρέπεστε κύριε Δήμαρχε….και να κρύβεστε…..όχι να μιλήστε εσείς….για τα ζώα…..για τον Εισαγγελέα….είσαι Δήμαρχε…..όχι να διοικεί….αυτό τον Δήμο….Και. Μπράβο στον Πρόεδρο….τον Κύριο Σιδηρόπουλο…..!!!!!!!

 • Μπράβο στον κύριο Σιδηρόπουλο….!!!!!! Είναι άνθρωπος με ευαισθησίες και αξίες…….!!!!!!!! Ο δε Δήμαρχος….. να πάει… να δει πρώτα τα ζώα….. στο κυνοκομειο…. Με τα τσιμπουρια…. Τους ψύλλους….. Να δει τον σκουπιδότοπο…. Που είναι εστία μόλυνσης…. για τα ζωα…. Και για τους ανθρώπους……τολμαει ο Δήμαρχος….. να μιλήσει…. Για ανοησίες κραυγης……που πήρανε ένα σωρό…. Χρήματα……οχι μόνο τώρα….. Και την προηγούμενη 5ετια….τι έκανε για τα ζώα…. Ας μας το πει…. Δημόσια….. .να μάθει… Ο κόσμος….. Επιτέλους….. Ότι όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για τα ζώα….. Αλλά είναι υπεύθυνοι… Και υπολογοι…. για τα ζώα…. Και δεν συνεργάζονται…. Με την φιλοζωιη……γιατι….ας μας απαντήσουν….. Δημοσια

 • Χίλια Μπράβο στον πρόεδρο της Φιλοζωικης Θέμη Σιδηρόπουλο….!!!!!!!!!!! Επιτέλους… Έπρεπε κάποιος να μιλήσει για τα ζώα αφού τα ζώα δεν μπορούν να μιλήσουν και να πούνε τα παράπονα τους.

 • Έχει δίκαιο. Ο κύριος Σιδηρόπουλος. !!!!!!!! Μπράβο πες τα να τα ακούσουν όλοι δημόσια να μάθουν την αληθεια

 • Πες τα Χρυσόστομε κύριε Σιδηρόπουλε Εύγε!!!!!!!

 • Επιτέλους! Μπράβο κύριε Σιδηρόπουλε! Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε πόλη ερμαιη των ζαμανφουτιστων! Σε όλους τους τομείς ανίκανοι! Αδέσποτα, σκουπίδια, μηδενική ανακύκλωση, χωρίς ποδηλατοδρομο, χωρίς πάρκα, με δρόμους γεμάτους λακκούβες και απροσπέλαστα πεζοδρόμια ! Κρίμα να καταναλώνουμε ενέργεια για τα αυτονόητα, ενώ θα έπρεπε να τη σπαταλάμε για ένα βήμα παραπέρα ανάπτυξης του δημου.

 • Μπράβο κυριεΣιδηροπουλε!!!!! Προχωρά είμαστε μαζί σου πες την αλήθεια στους πολίτες να γνωρίζουν

 • Απαράδεκτη η στάση του δήμου απέναντι στο πρόβλημα …ανύπαρκτοι άπαντες αλλά …σιγά και μην τους καιγετε καρφί εφόσων τσεπωσαν τα κονδύλια!!!!!!Μπράβο στον κ.Σιδηροπουλο…

 • Πρόεδρε είμαστε μαζί σου προχωρά…

 • Σχεδόν όλα τα φρεάτια ακάθαρτων υδάτων ξεχειλίζουν βοθρόνερα με τα οποία ξεδιψάνε τα αδέσποτα, παθένουν υπατίτιδα και γίνονται φορείς ασθενειών. Μαζί με τα σκουπίδια είμαστε υγειονομική βόμβα. Εγώ πιστεύω ότι στον Γιδά κατά βάση ζούνε γίδια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up