ΤΟΠΙΚΑ posted by

Προγραμματίζεις ταξίδι; Λάβε πλήρη και σωστή ενημέρωση για το εισιτήριό σου από το PiKeFi TRAVEL!

Προγραμματίζεις ταξίδι; Λάβε πλήρη και σωστή ενημέρωση για το εισιτήριό σου από το PiKeFi TRAVEL!

Το PiKeFi TRAVEL βρίσκεται  στη Βετσοπούλου 120 στην Αλεξάνδρεια. Συνδυάζει την καλύτερη δυνατή προσφορά παρεχόμενων υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος.

Το PiKeFi TRAVEL εξυπηρετεί καθημερινά και με μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια όλων των εταιρειών. Βασικό χαρακτηριστικό η σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού για να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας! Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε..η έκδοση ενός εισιτήριου είναι κάτι παραπάνω από την πώλησή του και το PiKeFi TRAVEL είναι η κατάλληλη λύση για να αναλάβει τα πάντα με εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα.

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες εξορμήσεις του PiKeFi TRAVEL είναι γεγονός. Φανταστικοί προορισμοί, μοναδικές εικόνες και κατάλληλη διάθεση θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φετινού καλοκαιριού, με το PiKeFi Travel να είναι η καλύτερη λύση για να οργανώσει τα ταξίδια μας, εφαρμόζοντας στο απόλυτο όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Μην ξεχνάς να κλείσεις θέση για την Κυριακή 28 Ιουνίου, όπου το PiKeFi TRAVEL μας πάει μονοήμερη εκδρομή στην Πλάκα Λιτοχώρου!
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2333027389

Επισκεφτείτε τη σελίδα του  PiKeFi TRAVEL στο Facebook,  κάντε LIKE και δείτε τις μοναδικές επιλογές για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας ή ακόμη και τις μικρές αποδράσεις σας!

Ακολουθείστε τη σελίδα του PiKeFi Travel στο Facebook

PikeFi Travel «μας πάει παντού»

Βετσοπούλου 120, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333027389

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *