ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Εκπλήσσει ευχάριστα ο δήμαρχος Νάουσας: Ζήτησε δημόσια συγνώμη για διακοπή νερού!

Εκπλήσσει ευχάριστα ο δήμαρχος Νάουσας: Ζήτησε δημόσια συγνώμη για διακοπή νερού!

Σε μία κίνηση που δεν βλέπουμε συχνά από δημάρχους και πολιτικούς γενικότερα, προχώρησε ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. 

Σήμερα στη Νάουσα υπήρξε πολύωρη διακοπή νερού. 

Ο κ. Καρανικόλας με ανακοίνωσή του ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία. 

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Αγαπητές Συνδημότισσες και  αγαπητοί Συνδημότες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγνώμη  από όλους σας για την σημερινή  προγραμματισμένη πολύωρη διακοπή νερού που σημειώθηκε  στην πόλη της Νάουσας , η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε  την πιο ζεστή μέχρι σήμερα ημέρα του φετινού καλοκαιριού.

Από τον Σεπτέμβριο είχα ζητήσει ρητά από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ  κ.   Γιώργο Τασιώνα, οι διακοπές στο δίκτυο  ύδρευσηςείτε για έργα συντήρησης είτε αποκατάστασης βλαβών  να πραγματοποιούνται μόνο  κατά τις βραδινές ώρες, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Μετά την σημερινή πολύωρη διακοπή νερού, έδωσα ρητά την εντολή στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ να ληφθεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, προκειμένου να επιβληθούν με αυστηρό πλέον  τρόπο και μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες οι προγραμματισμένες  διακοπές  νερού που θα προκύψουν στο μέλλον για αποκατάσταση βλάβης ή εργασιών συντήρησης  του δικτύου.

Σας ευχαριστώ  θερμά για την υπομονή σας.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η.Π. ΝΑΟΥΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up