ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μπράβο Γιώργο! Με πρωταγωνιστή τον Κούτσια πρωταθλήτρια η Κ17 του ΠΑΟΚ

Μπράβο Γιώργο! Με πρωταγωνιστή τον Κούτσια πρωταθλήτρια η Κ17 του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σε έναν συγκλονιστικό τελικό κέρδισε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι 6-5, η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης βρήκε ισόπαλες τις ομάδες με 3-3, και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ17 μετά από τέσσερα χρόνια.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό για το πρωτάθλημα Κ17 ο ΠΑΟΚ επικράτησε στα πέναλτι με 6-5 του Ολυμπιακού και πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου μετά από τέσσερα χρόνια. Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου καθώς η κανονική του διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3 με αρκετά όμορφα γκολ από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς στην αναμέτρηση καθώς στο 8′ ο Σταμούλης ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στους “ερυθρόλευκους”. Σε φάουλ από τα αριστερά η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι και μετά από ένα γύρισμα ο Σταμούλης σε κενή εστία πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο και για άλλα τέρματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα έως το 45λεπτο του πρώτου μέρους. Όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Κούτσια. Ο Κωνσταντέλιας με μια υπέροχη μπαλιά βρήκε τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή και αυτός πλάσαρε τον Γραμματικάκη για να φέρει το παιχνίδι στο 1-1.

Ο Γιώργος Κούτσιας με τον πατέρα του Νίκο κρατάνε το κύπελλο του πρωταθλητή

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό με γκολ και πάλι, όπως το πρώτο μέρος. Στο 47′ ο Σταμούλης με προβολή από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα αυτή τη φορά με τον Κεδίκογλου με κεφαλιά στο 50′ από κοντά να κάνει το 2-2. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ολική ανατροπή και στο προβάδισμα στο σκορ στο 73′. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι με τον Κούτσια να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να κάνει το 3-2. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση με εκπληκτικό γκολ από τον Κασέμι. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων εκτέλεσε φάουλ από μακριά και πλάγια αριστερά και έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Μοναστηρλή.

Παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας καμία εκ των δύο σκόραρε και το ματς πήγε στην παράταση. Ούτε εκεί όμως επιτεύχθηκε κάποιο γκολ καθώς και το τέρμα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο 120′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου με 6-5 καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού αστόχησαν σε τρία πέναλτι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Κατσογιάννης, Δούμας, Λιόφαγος, Πάστρας, Ντόη, Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Σταμούλης.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Μανωλιούδης, Σινανάι, Τασιούρας, Κουτεντάκης, Τσίκος, Κεδίκογλου, Κωνσταντέλιας, Σμυρλής, Κούτσιας.

Πηγή: sport24.gr

1 Comment

  • Forza Paokaraaaaa. Μπράβο στον μικρό. Φοβερό παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *