ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μοναδική ημερήσια Κρουαζιέρα από το PiKeFi Travel σε Πάργα, Παξούς, Αντίπαξους – κλείσε θέση!

Μοναδική ημερήσια Κρουαζιέρα από το PiKeFi Travel σε Πάργα, Παξούς, Αντίπαξους – κλείσε θέση!

Το PiKeFi TRAVEL βρίσκεται  στη Βετσοπούλου 120 στην Αλεξάνδρεια. Συνδυάζει την καλύτερη δυνατή προσφορά παρεχόμενων υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος.

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες εξορμήσεις του PiKeFi TRAVEL είναι γεγονός. Φανταστικοί προορισμοί, μοναδικές εικόνες και κατάλληλη διάθεση θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φετινού καλοκαιριού, με το PiKeFi Travel να είναι η καλύτερη λύση για να οργανώσει τα ταξίδια μας, εφαρμόζοντας στο απόλυτο όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου το PiKeFi TRAVEL μας πάει ημερήσια εκδρομή σε Πάργα – Παξούς – Αντίπαξους!

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με κατεύθυνση την Πάργα, επιβίβαση στο καράβι και πρώτη στάση μετά από 45 λεπτά περίπου στους Αντίπαξους για βουτιά στα τουρκουάζ νερά!!! Κατόπιν θα συνεχίσουμε για τις γαλάζιες σπηλιές, όπου θα απολαύσουμε τα χρώματα που παιχνιδίζουν με τη θάλασσα και θα καταλήξουμε στο λιμάνι των Παξών, το Γάιο για να βολτάρουμε, να φάμε και να πιούμε τον καφέ μας!!! Επιστροφή απόγευμα στην Πάργα, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή συμμετοχής 40€ με το καράβι και το λεωφορείο!!!

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2333027389

Κάντε like στη σελίδα του PiKeFi TRAVEL στο Facebook και δείτε τις μοναδικές επιλογές για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας ή ακόμη και τις μικρές αποδράσεις σας!

Ακολουθείστε τη σελίδα του PiKeFi Travel στο Facebook
PikeFi Travel «μας πάει παντού»
Βετσοπούλου 120, Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333027389

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *