ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποδεκτή από τον δήμαρχο η παραίτηση Συμβούλου Κοινότητας Αλεξάνδρειας

Αποδεκτή από τον δήμαρχο η παραίτηση Συμβούλου Κοινότητας Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

  1. Την από 07-07-2020 έγγραφη δήλωση –υποβολή παραίτησης της κα. Μπουκλά Θωμαής του Σωτηρίου, συμβούλου Κοινότητας Αλεξάνδρειας του Συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ » που καταχωρίστηκε στο γενικό πρωτόκολλο με αριθμό 9723/07-07-2020
  2. Τις υπ’ αριθ. 21/ΕΠ/2019 και 22/ΕΠ/2019 και 23/ΕΠ/2019 Αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας περί επικύρωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της 26 ης Μαίου 2019 και της 2 ης Ιουνίου 2019 και ανακύρηξης των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  3. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α΄87/07-06-2010), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα.
  4. Τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 4555/18, ΦΕΚ-133 Α/19-7-18,
  5. Την υπ’ αριθ. εγκ.88/59846/21.08.2019 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ..

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αποδεχόμαστε την παραίτηση της κα. Μπουκλά Θωμαής του Σωτηρίου, από τη θέση του Συμβούλου Κοινότητας Αλεξάνδρειας του Συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

11 Comments

  • Θα μας εξηγήσει και τους λόγους που εφυγε;

  • Μπράβο στη Θωμαή, γιατί τα προβλήματα παραμένουν στο διαμέρισμα του Αγίου Γεωργίου και ο Δήμαρχος απαξιώνει με πράξεις και δηλώσεις, τους κατοίκους. Δεν τους αποκαλείς ΡΟΜΑ, δεν προκαλείς το Ρατσισμό στην πόλη σου, δεν χωρίζεις τους πολίτες σε στρατόπεδα , προκαλώντας αντιπαλότητα και ξενοφοβία. Η δημότες μας θέλουν καθοδήγηση και παραδειγματικές πράξεις ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας, δεν τους φτύνεις, δεν υποτιμάς τη νοημοσύνη τους και την προσδοκία τους να ζήσουν σ ένα ποιοτικό περιβάλλον. Πιο υποβαθμισμένη πολιτεία δεν γίνεται, δεν είναι βιώσιμη αυτή η πόλη και την ευθύνη την έχουν ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του !!
    Θέμης Σιδηρόπουλος

    • Τι ρατσισμός λέει…
      Κάνεις εκεί δεν πληρώνει νερό, αποχέτευσης, ρεύμα
      όλο το βράδυ παίζουν μουσική στο τέρμα και δεν μπορεί να κανει τίποτε
      Θεωρούν ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση αλλά μόνο δικαιώματα (σε επιδόματα και ΠΑΡΟΧΈΣ)
      οι πυροβολισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο
      η πσραβατικοτιτα στο μέγιστο και κάνεις δεν μπορεί να τους αγγίξει και κάποιος μιλά για ρατσισμός σε βάρος τους???

    • Πρώτα απαγορεύτηκε το γύφτοι, μετά το Αθίγγανοι/Τσιγγάνοι, τώρα θα απαγορέψετε και το Ρομά; Που το έφεραν από τα Ευρώπας, και το χρησιμοποιούν και οι ίδιοι για τα κονδύλια; Που ενυπάρχει σε δεκάδες Νόμους και εκατοντάδες εγκυκλίους; Το όνομα σάς φταίει ή το κατάντημα;

      Βλέπω πολλή υποκρισία και θλίβομαι. Ο βασιλιάς αντιρατσισμός είναι γυμνός, όπως στο παραμύθι του Άντερσεν, όμως κανείς δεν τολμά να το πει δημοσία, αντρίκια, καθαρά και ξάστερα.

  • Μήπως παραιτήθηκε για μετάθεση το επομενου?????
    Γιατι όλοι μαζί μπορούμε!!!!!

  • Καλά έκανε καί παραίτηση γιατί βροματε από το κεφάλι που έχετε έξω από το δημαρχείο τό κατσουλι πού έχετε δεν ζητεί μόνο εσυς ι τουρκορουμλκιοτες ζούνε και Πόντιου και βλαχόφωνοι τό κατσουλι να τό αφερεσετε ιστε μοναδικός δήμος σε ρατσισμό

  • Εφόσον όπως λέτε το έκανε για την μετάθεση του επόμενου θα το εκανε απο την πρώτη μέρα και οχι μετά από 1,5 χρόνο.

  • Αν ήταν να παραιτηθεί για τον επόμενο θα το είχε κάνει η κ. ΜΠΟΥΚΛΑ εδω και πολυ καιρό. Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Προφανώς ο καθένας έχει τους λόγους του και είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος των πράξεων του.

  • Σίγουρα κάποιος από όλους μας δουλεύει αλλά ποιός; Ξέρετε αλήθεια τι σημαίνει ρατσισμός και ποιοι πραγματικά τον βιώνουν σ αυτή την περιοχή; Ζήσατε μέρες με τη μουσική στο τέρμα; Με τους πυροβολισμούς καθημερινά δίπλα σας και δίπλα στα μωρά σας; Με τα αυτοκίνητα να τρέχουν σε μικρούς δρόμους ιλιγγιωδως με τη μουσική στο φουλ και οδηγό δωδεκάχρονο; Σε άλλη πόλη κατοικείται εσείς οι μη ρατσιστές;

  • αυτοι δεν προκειται να ενταχθουν στο συνολο ποτε…ο προλαλησας κυριος εχει απολυτο δικαιο

  • Αν ήταν έμμισθη θα δήλωνε παραίτηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *