ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Η βράβευση του Δημήτρη Ιτούδη από τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Η βράβευση του Δημήτρη Ιτούδη από τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Σε μια ιδιαίτερα όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Δημήτριο Ιτούδη για τη προσφορά του στον Αθλητισμό της Κοινότητας Τρικάλων, ανακατασκευάζοντας το γήπεδο μπάσκετ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ανέφερε:

“Η σημερινή μέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τα Τρίκαλα και εγώ ως Δήμαρχος θέλω εκ μέρους των πολιτών να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να αναγνωρίσω την προσφορά του Δημήτρη Ιτούδη, στη νεολαία και ιδιαίτερα στον αθλητισμό ανακατασκευάζοντας το γήπεδο Μπάσκετ του Σχολείου.

Η σημερινή μέρα είναι επίσης σημαντική και για τους συγγενείς του Δημήτρη Ιτούδη που βλέπουν να αναγνωρίζεται η συνεισφορά του δικού τους ανθρώπου.

Η δωρεά του Δημήτρη του Τρικαλινού Δημήτρη δείχνει την ύψιστη σημασία της προσφοράς δημότη μας απ όπου και αν βρίσκεται στο κόσμο.

Το όνομα σου Δημήτρη Ιτούδη έχει καταξιωθεί στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο χώρο του Αθλητισμού και είναι αναγνωρισμένο σε ολόκληρο το κόσμο”.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *