ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η ΚΕΔΑ για την ακύρωση των εκδηλώσεων: «Υποχρέωσή μας να διαφυλάξουμε την υγεία όλων»

Η ΚΕΔΑ για την ακύρωση των εκδηλώσεων: «Υποχρέωσή μας να διαφυλάξουμε την υγεία όλων»

Ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον δήμο μας εξέδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αλεξάνδρειας: 

Αγαπητοί δημότες,

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, έχοντας επίγνωση της κατάστασης που βιώνει η χώρα λόγω της υγειονομικής κρίσης και με πλήρη συναίσθηση του μεγέθους της ευθύνης με την οποία καλείται να τη διαχειριστεί, αποφάσισε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού, να μην πραγματοποιήσει ή συνδιοργανώσει με άλλο φορέα καμία εκδήλωση για το διάστημα από 30 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου 2020.

Παρόλο που είμαστε πρωτοστάτες και αρωγοί σε κάθε δράση που προάγει τον πολιτισμό στον Δήμο μας, λάβαμε τη συγκεκριμένη απόφαση κατόπιν προτροπής του Υπουργείου Υγείας και ακολουθώντας το εξής σκεπτικό:

Εκτιμήσαμε πως το μεγάλο εύρος των δράσεων καθιστά εξαιρετικά δυσχερή την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Παρόλο που οι εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί σε ανοιχτούς χώρους, η μαζική προσέλευση του κόσμου κάνει αδύνατο οποιοδήποτε περιορισμό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εγγυηθούμε τις συνθήκες ασφαλείας για τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου.

Κατανοούμε πως η απόφαση αυτή καθιστά το καλοκαίρι μας «φτωχό» πολιτιστικά και διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο είναι ηθική και πραγματική μας υποχρέωση να διαφυλάξουμε την υγεία όλων μας, ώστε να μπορέσουμε υγιείς και ασφαλείς να επιστρέψουμε δυναμικά στις πολιτιστικές μας δράσεις την επόμενη χρονιά.

Με τιμή,

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ

Εμμανουήλ Σταυρής

4 Σχόλια

  • Αλλά παρτυ και συναυλίες σε κλειστό club της πόλης μας γίνονται κανονικά!!!! Για την ασφάλεια,την υγεία,και την τσέπη κάποιων απο εμάς……Μόνό στο Γιδά

  • Πολύ σωστος ο φίλος

  • Για να διαφυλάξετε την υγεία όλων μας πρέπει να λύσετε το θέμα με τα σκουπίδια και με την καθαριότητα της πόλης !

  • Υπήρχε προγραμμα και δεν ν το ξέραμε;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up