ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Απ. Βεσυροπουλος για την στήριξη της οικονομίας από την κυβέρνηση

Ο Απ. Βεσυροπουλος για την στήριξη της οικονομίας από την κυβέρνηση

Ο υφυπουργός Οικονομικών αναλύοντας τις φορολογικές διατάξεις του νομοσχεδίου, εστίασε στην τροπολογία που κατατέθηκε μετά το θλιβερό γεγονός στην ΔΟΥ Κοζάνης, λέγοντας πως, όχι μόνο αυστηροποιούνται οι ποινές για τους δράστες ανάλογων επιθέσεων κατά κρατικών λειτουργών, αλλά θεσπίζονται και μέτρα για την περίθαλψη και στήριξη των θυμάτων τέτοιων επιθέσεων.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στην απονομή της ισόβιας σύνταξης σε όσους πολέμησαν στην Κύπρο, μιλώντας για μια ηθική υποχρέωση της Πολιτείας.

Επίσης, ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε ότι για να στηριχθεί η οικονομία και η κοινωνική συνοχή, έχουν υλοποιηθεί 59 μέτρα – όχι για να σπαταλήσουμε τα χρήματα, αλλά για να δημιουργήσουμε δυναμικούς τομείς στην οικονομία, θέσεις απασχόλησης και ανταγωνιστικότητα.

Ο υφυπουργός Οικονομικών τόνισε εξάλλου, πως «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί αποφάσεις, έτσι έχει ξεκινήσει να σχεδιάσει ένα ακόμα στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας, μια ακόμα μεγάλη στρατηγική επιλογή για την Ελλάδα, όπως έχει κάνει αυτή η παράταξη διαχρονικά και η οποία θα σφραγίσει το πέρασμα της χώρας σε μια νέα εποχή».

real.gr

1 Comment

  • Η τροπολογία δεν. Αναφέρε εναντίον όλων των κρατικών λειτουργών
    Αλλα εναντίον των υπαλλήλων του υπουργείου οικονομικών!!
    Εάν κάνω λάθος διορθώστε με!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *