ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μεγάλη η συμμετοχή στις προπονήσεις του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας – δηλώσεις του Βασίλη Αγγέλη!

Μεγάλη η συμμετοχή στις προπονήσεις του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας – δηλώσεις του Βασίλη Αγγέλη!

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας.

Τα τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου γεμίζουν από αθλητές και αθλήτριες, παλιούς και νέους, αποδεικνύοντας ότι η συστηματική, αποτελεσματική και εμπλουτισμένη κάθε φορά προσέγγιση στην προπόνηση από το επιτελείο του Άθλου βρίσκει ανταπόκριση.

Δηλώσεις Βασίλη Αγγέλη

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ κόουτς Αγγέλης μας μίλησε για το ξεκίνημα αλλά και τους φετινούς στόχους του συλλόγου:

“Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας που μας εμπιστεύονται και φυσικά τα παιδιά για την αγάπη τους προς την ομάδα. Ξεκινήσαμε με πολύ δυναμικό τρόπο και την φετινή αγωνιστική περίοδο με στόχους που δεν διαφέρουν από τις προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές των ακαδημιών μας.

Θέλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στα παιδιά,να εξασφαλίζουμε το μέγιστο δυνατό βαθμό εξέλιξης τους τόσο αθλητικά όσο και εκπαιδευτικά και φυσικά να φροντίζουμε να διασκεδάζουν και να δημιουργούν δυνατές και μακροχρόνιες φιλίες.

Ένας επιπλέον στόχος για την φετινή περίοδο που γίνεται όλο και πιο πρωταρχικός είναι να εξασφαλίζουμε για τα παιδιά ένα όσο το δυνατόν και πιο ασφαλές,από υγειονομικής πλευράς, περιβάλλοντος άθλησης. Αυτό το καταφέρνουμε με την πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και όλων των αρμόδιων φορέων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι προαγωνιστικές μας ομάδες θα συμμετέχουν σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα φιλικών αναμετρήσεων, τουρνουά Ακαδημιών,που ήδη ετοιμάζεται με την συμμετοχή κορυφαίων Ακαδημιών της περιφέρειας μας.

Τα αγωνιστικά τμήματα Παίδων και Εφήβων ευελπιστούμε να συνεχίσουν την παράδοση των επιτυχιών των τριών προηγούμενων ετών που η ομάδα μας ήταν η μοναδική στην Ένωση κεντρικής Μακεδονίας που πήρε μετάλλια και στις δύο κατηγορίες.

Τέλος στην κορυφή της πυραμίδας η ανδρική μας ομάδα που στηρίζεται κατά το 90% σε αθλητές από το πρόγραμμα των ακαδημιών της, παίδες και εφήβους, και αγωνίζεται στην κορυφαία τοπική κατηγορία της Ένωσης την Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, έχει υψηλούς επίσης στόχους χωρίς όμως να αλλοιώνεται η φιλοσοφία της ομάδας μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ομάδα των κοριτσιών μας, που αριθμεί πάνω από 20 μελη, και ευελπιστούμε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Άλλωστε είναι και η μοναδική αμιγώς κοριτσίστικη μπασκετική ομάδα της πόλης μας.

Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ μια καινούρια αγωνιστική και σχολική χρονιά με υγεία πρώτα και φυσικά με πρόοδο για όλα τα παιδιά της περιοχής μας.”

Οι εγγραφές στην Ακαδημία ΑΘΛΟΣ συνεχίζονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.athlos-academy.gr και στα τηλέφωνα του συλλόγου: 6907990179 (γραμματεία) 6974066505 (κ. Αγγέλης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *