ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ανοίγουν και πάλι οι λαϊκές αγορές στην Ημαθία – το αποκάλυψε ο Τάσος Μπαρτζώκας

Ανοίγουν και πάλι οι λαϊκές αγορές στην Ημαθία – το αποκάλυψε ο Τάσος Μπαρτζώκας

Μία ευχάριστη είδηση κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας.

Μάλιστα στην ίδια δημοσίευση ο βουλευτής αποκαλύπτει πως μετέφερε τον Γ. Γ. Εμπορίου Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Είναι η πρώτη καλή είδηση που έρχεται μετά το lockdown στον νομό μας.

Διαβάστε τι έγραψε ο Τάσος Μπαρτζώκας:

«Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε προ ολίγου, αίρεται η απαγόρευση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών στην Ημαθία, με τη συμμετοχή πωλητών σε ποσοστό 50% ανά κατηγορία και τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Με την αναστολή  της λειτουργίας τους στις 10 Σεπτέμβρη, οι παραγωγοί και πωλητές της Ημαθίας μου είχαν επισημάνει ότι η παύση της παραγωγικής τους δραστηριότητας ισοδυναμεί με οικονομικό θάνατο, όπως και μεταβίβασα στον Γ.Γ Εμπορίου κ. Σταμπουλίδη, κατά τη σημερινή μας επικοινωνία, ζητώντας του να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα τους, έστω και με περιορισμένη και εκ περιτροπής συμμετοχή των πωλητών.

Τόνισα ότι, καθώς η πανδημία συνεχίζεται, είναι σημαντικό οποιοσδήποτε περιορισμός στην οικονομική δραστηριότητα του εμπορίου, ιδιαίτερα όταν αναφέρεται σε εύθραυστα προϊόντα της τροφικής αλυσίδας, να ακολουθεί τον ουσιαστικό διάλογο με τους άμεσα εμπλεκόμενους. 

Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε προ ολίγου, αίρεται η απαγόρευση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών στην…

Gepostet von Τάσος Μπαρτζώκας am Dienstag, 15. September 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up