ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πιστοποίηση COVID SHIELD στα Super Market ΠΙΤΣΙΑΣ – ακολουθεί όλα τα μέτρα και τις διαδικασίες!

Πιστοποίηση COVID SHIELD στα Super Market ΠΙΤΣΙΑΣ – ακολουθεί όλα τα μέτρα και τις διαδικασίες!

Η αλυσίδα Super Market ΠΙΤΣΙΑΣ λειτουργεί στο νομό Πιερίας αλλά και Ημαθίας, με παρουσία στην πόλη μας στην οδό  Ελ. Βενιζέλου 45.

Πρόσφατα έλαβε το Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield» το οποίο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων τους ευνοούν τη συναναστροφή, φιλοξενία και εν γένει διαθέτουν χώρους συνάθροισης κοινού και επιβεβαιώνει, ότι:

  • Λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
  • Παρέχουν τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.
  • Διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιούν με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό τους για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).
  • Ενημερώνουν και καθοδηγούν κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια ιδιαίτερη κίνηση η οποία δείχνει ότι το επίπεδο της ποιότητας στα Super Market ΠΙΤΣΙΑΣ διατηρείται σε ψηλά στανταρ.

Δείτε παρακάτω την πιστοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up