ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας – αφορμή οι μάσκες

Κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας – αφορμή οι μάσκες

Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 2020 και το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας.

Από νωρίς το πρωί (περίπου στις 5) το σχολείο έκλεισε με πληροφορίες να αναφέρουν πως έκλεισε και από εξωσχολικούς μαθητές οι οποίοι βρίσκονται εντός του σχολείου.

Διευθύντρια και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν μέσα τους μαθητές για να γίνει ψηφοφορία για το θέμα της κατάληψης, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

13 Comments

  • Οτι να ναι.Ευκαιρία ψαχνουν να μην κάνουν μάθημα.

  • Οκ, μαζί σας αλλά δείτε ποιοι υποκινούν αυτές τις ενέργειες. Αυτοί που είτε είναι μέσα στην τάξη, είτε είναι έξω από αυτές, το ίδιο είναι για αυτούς. Αυτοί που έφτασαν στο Γυμνάσιο και δεν ξέρουν απλούς ορθογραφικούς κανόνες, που δεν έμαθαν ότι τα ρήματα τελειώνουν σε Ω και όχι σε Ο. (Βλέπε το “ΓΑΜ…” όπου φαίνεται ότι πρώτα γράφτηκε με Ο). Επίσης, τι είναι τα ΥΠΟΥΡΙΑ?
    Υπομονή σε όλους μας να εξαφανιστεί ο Covid-19 και υγεία σε όλους

  • 70% από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στην Αττική είναι ήδη γεμάτες, παρά τα μέτρα! Επίσης, έχουμε 2 πλευρές. Από τη μία τους ψεκασμένους – αγράμματους που δεν θέλουν τις μάσκες και από την άλλη τη συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών – επιστημόνων. Συγγνώμη αλλά επιλέγω τους ειδικούς.

  • Σορυ κιολλας αλλα τι παει να πει took off the masks?

  • Απορώ γιατί θέλετε ορισμένοι τα παιδιά σας να γίνουν γιατροί,ενώ ήδη ξέρετε περισσότερα από όλους!

    • 1 Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να ξέρεις τα βασικά,
      2 Εάν αυτό κατάλαβες από τα παραπάνω πάμε πάσο.

  • Υπάρχουν λύσεις, παρεμβαίνει ο εισαγγελέας, καλεί τους γονείς των παιδιών και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ασκεί διώξεις!!

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΒΑΛΕ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

  • Από το αυτι κ στις τάξεις . Ως πότε θα κάνουν κουμάντο ανορθόγραφος αγράμματοι κ απαίδευτοι; Όλη η φυρα δηλαδή..

  • Εισαγγελέας δεν υπάρχει;

  • Κάθε χρόνο ψάχνουν μια αφορμή για καταληψη.. να χάσουν καμιά 2-3 μέρες μάθημα και όλα καλα.. αντί να γίνονται καταλήψεις για σοβαρά θέματα γίνονται αυτά.. ανορθόγραφα παιδιά.. “το μέλλον της χώρας”

  • Και τώρα που έγραψε καθένας και εκφράστηκε ελεύθερα, ας ελέγξουμε όχι την ορθότητα ή μη της πράξης και των όσων έγραψαν κάποια παιδιά, αλλά την υπαρκτή αιτία που τα ωθεί να βρουν τον όποιο τρόπο διαμαρτυρίας και ας αναρωτηθούμε… Αναίτια αντιδρούν; Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη τους να έρθουν πρώτα κοντά μας για συζήτηση και στήριξη; Αποτελούμε πρότυπα συμπεριφοράς; Μπορούμε να τα πείσουμε ότι υπάρχουν λύσεις στις οποίες λαμβάνεται υπ’όψιν και η δική τους άποψη; Στο βωμό της δημόσιας υγείας τα παιδιά μας καλούνται να υπακούν σε νέους κανόνες κι ας ασφυκτιούν. Ίσως, ίσως λέω μια μειονότητα παιδιών να έχουν ανατραφεί με τη δύναμη να εκφράζονται ελεύθερα κάτι που και υγιές είναι για την ηλικία τους και ίσως επαναλαμβάνω θα έπρεπε να ήταν και αναμενόμενο.

  • Το ότι αποδείξατε σαν γονείς και πολίτες αυτοί της φαβελας ότι είστε ανάξιοι και συνειδητοί εγκληματίες πλέον για τα ίδια σας τα παιδιά θα το πάρετε χαμπάρι επιτέλους?το ότι υπάρχη νομος-αρπαγη των παιδιών με πρόφαση την “πανδημια:” δε σας λέει κάτι ε?τόσα χρόνια μας έχουν πάρει τα πάντα και τώρα νοιάζονται και καλά για την υγεία μας ε??το ότι η μάσκα στα παιδιά είναι έγκλημα-κακουργημα και ονομάζεται έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ουτε αυτο το σκεφτήκατε έτσι??? Για διαβάστε το άρθρο 306 του ποινικού κώδικα να δείτε τι λέει….τη λειτουργία του οργανισμού την ξέχασες Στάθη ε?που είσαι και γυμναστής….τα αντισώματα ,το ανοσοποιητικό σύστημα τα υγιή μικρόβια πήγαν περίπατο τα ξεχάσατε όλοι.??που είναι πια αυτά τα πτώματα έξω στο δρομο από τη δήθεν πανδημία θα μου βρείτε επιτέλους ένα??20 χρόνια μας τρώνε τα λεφτά και δε πηρατε χαμπάρι ότι απλά θέλουν ναας εξαφανίσουν ε???ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ… ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΑΞΙΏΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ……ΣΕ ΖΩΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΘΑ ΒΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *