ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Πανηγυρικά αθώος ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας στην υπόθεση του ΟΕΥ

Πανηγυρικά αθώος ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας στην υπόθεση του ΟΕΥ

Στα δικαστήρια είχε προσφύγει πριν από μερικά χρόνια η τότε αντιπολίτευση του δήμου Αλεξάνδρειας κατά του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. 

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης του Φώτη Δημητριάδη είχε κατατεθεί μήνυση για νόθευση εγγράφων που αφορούσαν τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου (ΟΕΥ).

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στη Βέροια.

Ομόφωνα το δικαστήριο αποφάσισε την μη ύπαρξη του αδικήματος νόθευσης εγγράφων και αθώωσε τον δήμαρχο.

11 Comments

  • Τα μμε της αλεξανδρειας μας περνατε για μακακες??Μηνυση κατεθεσε η αντιποπολιτευση του δημηριαδη ΣΩΣΤΑ!!ΠΟΙΟΙ ??ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΓΚΑΣ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ Η ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ???ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΔΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ ΚΟΥΓΚΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗ ..ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ …Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗ. ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΓΚΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ??ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑ…ΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.

  • ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΣ ΗΘΟΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΙΜΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

  • ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΝΗΤΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ

    • Ο Θεός θα φανερωθεί από εμάς…λίγος καιρός εμεινει…για όλους τους γερμανοτσολιάδες κάθε αξιώματος….από τη στιγμή που κανένας τους δε σεβάστηκε τα ίδια του τα παιδιά ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ

  • Που είσαι κουγκα

  • Απόφαση δικαστηρίου είναι άσχετοι όχι καφενειου

  • …………………………δώστε στη δημοσίευση την μήνυση που υποβάλατε και τις καταθέσεις σήμερα στο Δικαστήριο. …………………… Και μην τα βάζετε με τους δημοσιογράφους. Αυτά τους είπανε και αυτά γράψανε. Πολύ απλά/

  • Η τιμιότητα και η εντιμότητα του δημάρχου έχει ενοχλήσει τους ητημμενους του Μαϊου 19

  • Δάσκαλε τι λες

  • Απο την στιγμη που εχει ο γκυρινης like σας αξιζει γκυρινης ακομα μια φορα .Γκυρινη προχωρα αυτοι ειναι πολυ αφρων…Μπραβο στον πανταζοπουλο μια δηλωση να συγχαρει τον δημαρχο???Γκυρινη που θελεις Αργυρακο…Γκυρινη εχεις τυχη μεγαλε ειναι λιγοι μπροστα σου η συνεργαζομενοι αξιωματων συμβουλοι.Λυπαμαι λυπαμαι τον καταστρεψατε τον δημο.Αφρων αφρων αφρων ολοι σας.

  • Η υπόθεση μου θυμίζει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όπου η μεγάλη ομάδα χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης και παίζει εναντίον της θυγατρικής της. Και ο νοων νοείται!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *