ΤΟΠΙΚΑ posted by

Παραιτήθηκε από πρόεδρος των Φιλαδέσποτων ο Θέμης Σιδηρόπουλος

Παραιτήθηκε από πρόεδρος των Φιλαδέσποτων ο Θέμης Σιδηρόπουλος

Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από πρόεδρος των Φιλαδέσποτων Αλεξάνδρειας εξηγεί στην επιστολή του ο Θέμης Σιδηρόπουλος. 

Διαβάστε:

Φίλες και φίλοι, αγαπημένοι μου συμπολίτες, πριν ένα χρόνο ανέλαβα ως πρόεδρος της Φιλοζωικής οργάνωσης <<Φιλαδέσποτοι>>. Ξεκίνησα έχοντας πραγματική αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας αλλά και με κύριο μέλημά μου να αποσυμφορηθεί ο τόπος από τις αγέλες των ζώων, ώστε να υπάρξει μια ομαλότητα στην κοινωνική ζωή.

Προσπάθησα με ειλικρίνεια, με δεξιότητα, με κάθε γνωστική δραστηριότητα ενημέρωσης, με πράξεις επιλογής και προτίμησης να επιτύχω τον στόχο μου. Ωστόσο, σήμερα, και επειδή τα έργα έχουν μεγαλύτερη αξία από τις ενέργειες και τις προτιμήσεις μας, παραιτούμαι από την θέση αυτή, αφού η διαχείριση των αδέσποτων είναι σε αδιέξοδο.

Φυσικά είναι τελείως αδιάφορη η ενέργεια της παραίτησής μου για τους πολλούς συνδημότες μας. Πράγματι, δεν αγαπάτε οι περισσότεροι τα ζώα, δεν μας αγκαλιάσατε, δεν υπήρξε καμία αρωγή και μάλιστα κάποιοι είσαστε και εχθρικοί μαζί μας.

Ως σύλλογος επιδιώξαμε η προσπάθειά μας να μην είναι κενή περιεχομένου, μάταια όμως, δεν μπορέσατε να συλλάβετε την προσπάθειά μας. Αποτελεί θέμα έρευνας αν κάθε ενήμερος πολίτης αυτού του Δήμου και σε ποιο βαθμό ασχολείται με τα υποκείμενα προβλήματα.

Εσείς λοιπόν, οι πολίτες με ρητορική στα καφενεία για όλα τα κακώς κείμενα, σκέφτεστε ιδιοτελώς και εκτίθεστε με τις προτιμήσεις σας. Αφήσατε χώρο στην πολιτική σε πρόσωπα δίχως όραμα, τάχα δημιουργούς, που ως γνωστόν βλάπτουν και καταστρέφουν.

Με τέτοιο σκεπτικό να μην είστε ευχαριστημένοι, για να είστε σωστοί κριτές πρέπει να κάνετε τα σωστά πράγματα. Παραιτούμαι λοιπόν, διότι, η ωφέλεια των ενεργειών μου και η ενασχόλησή μου με προβλήματα, βρίσκεται σε ζωτική σχέση με το αποτέλεσμα και είναι μέρος του χαρακτήρα μου. Λογικοί κανόνες, γνώση της πραγματικότητας και εξαιρετικά ωφέλιμη προσωπική θέση.

Οι παρατηρήσεις αυτές έχουν σχέση μαζί σας, όμως σε ότι έχει σχέση με την παρούσα Δημοτική αρχή, ο πλούτος των λέξεων δεν αρκεί για την εικόνα της. Δήμαρχος και λοιποί άρχοντες, κανείς τους δεν συνεργάστηκε. Ραφιναρισμένοι στοχαστές της πολιτικής, ταυτίζονται με την <<καλή ζωή>>, δεν νοιάζονται σοβαρά με τα προβλήματα.

Έχοντας συνείδηση της άγνοιάς τους, χωρίς την απαιτούμενη αντίληψη για το καλό, χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο και νόημα ο λόγος τους. Όλα αυτά είναι <<γνωστά σε μας>>, <<γνωστά σε σας>>, <<γνωστά γενικά>>.

Πορευτείτε λοιπόν με τα γνωστά, με τα σκουπίδια και άλλα τινά προβλήματα. Δείχνοντας την προτίμησή σας σε πρόσωπα χωρίς όραμα και προοπτική, υπονομεύεται το μέλλον αυτού του τόπου. Ταυτιστείτε με την έλλειψη και την αδικία των διοικούντων. Οριοθετείστε το μέλλον των παιδιών σας.

Με τον τρόπο αυτό, η τιμωρία σας, πράγματι θα είναι ένα είδος θεραπείας. Πραγματικά κάνετε ό,τι και οι άρρωστοι, ακούνε με προσοχή τους γιατρούς, δεν εκτελούν όμως καμία από τις εντολές τους. Όπως λοιπόν και εκείνοι δεν θα ανακτήσουν τη σωματική τους υγεία με μια τέτοιου είδους <<θεραπεία>>, έτσι και εσείς δίκαια θα έχετε τους πολιτικούς που σας αναλογούν, ζώντας σε μια άθλια καθημερινότητα.

Ωστόσο να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την τιμή που μου έκανε και όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την άψογη συνεργασία μας. Χαίρομαι που γνώρισα όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες και ηρωίδες. Αυτούς που μάχονται καθημερινά ανιδιοτελώς για το κοινό καλό, σιτίζουν και περιθάλπουν σε περίπτωση αρρώστιας, με στοργή και αγάπη, τα αδέσποτα ζώα.

Παραμένω ένα απλό μέλος του συλλόγου και με το λόγο και το έργο μου, θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά τους. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Η μπάλα πλέον στις κερκίδες του Δημαρχιακού μεγάρου. Κύριε Δήμαρχε, δεν θελήσατε συνεργασία, μας αποκλείσατε με ευθύνη σας. Δική σας η συνέχεια. Νομικά, ηθικά και θεσμικά για το πρόβλημα των αδέσποτων, είστε απολύτως ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ εσείς !!!

Ευθύμιος Α. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αξιωματικός ε.α. ΕΛ.ΑΣ.

17 Comments

  • Αντίο φιλόζωε κυνηγέ!

  • Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι γρσφεις

  • Για την αποτυχία σου δεν φταίει ο κοσμος

  • Η αλαζονεία και η έπαρση δεν είναι προτέρημα κύριε θεμη

  • Ρε παιδια για να καταλαβω αυτος λεει οτι για την παραιτηση του φταιμε εμεις? Που δεν ασχολουμαστε με αδεσποτα κ φιλοζωικη οργανωση κ μας κουναει το δαχτυλο γιατι βγηκε γκιρυνης δημαρχος? Φιλε δημοκρατια εχουμε τον ψηφισε ο κοσμος βγηκε τοσα μπορει τοσα κανει καλα κακα ετσι εινσι η πραγματικοτητα. Εσυ οταν θα μπορεις να καταφερεις κατι περισσοτερο απαυτον καντο για σενα οχι για τις εφημεριδες και τα σαιτ. Εχεις χασδι την πρωην εξουσια που σου εχει διατεθει απο τον νομο και δυστυχως για σενα εισαι ενας σαν κι εμας. Το πρωην αξιωματικος δεν σημαινει τιποτα παραπανω σπο εναν πρωην δημοσιο υπαλληλο. Και αφου εχεις τοσο πολυ αναγκη να προαφερεις οπως λες κατεβα υποψηφιος να δουμε αν σσ κρινει θετικα η αρνητικα ο κοσμος. Δυστυχως για σενα λιγο πολυ ειμαστε γνωστοι για το παρελθον μας…..αντε να σε δω. Και να ξερεις κι εγω πρωην αξιωματικος ειμαι αλλα μανια με την εξουσια δεν ειχα ποτε! Καλο σου βραδυ και στην σειρα σου για τον καφε ολοι ειμαστε ισοι….

  • Σε εκτιμούσα σαν αστυνομικό αλλά κάπου τα μπερδεύεις. Τες παν. Καλή συνέχεια να έχεις και να θυμάσαι κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε, έχεις δίκιο για τους τετράποδους φίλους μας.
    Αλλά εσύ τι διαλέγεις?
    Με στενγαχωρεί , αλλά πλέον είσαι αλλαζόνας.
    ΚΡΙΜΑ ΘΕΜΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.
    διότι εαν δεν ήθελες προβολή δεν θα μιλούσες ,
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩ.

  • Οι χαραμοφάηδες χασομέρηδες έχουν μεταξύ των ελαττωμάτων τους και τούτο: έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Δεν φτάνει δε που επιβαρύνουν την κοινωνία με τα γελοία καπρίτσια τους, μάς την λένε κι από πάνω!

    Το πόνημα του Ευαγγέλου Λεμπέση (1941) παραμένει πάντοτε επίκαιρο.

  • Θα τα αναλάβει διοίκηση πρωτοδικείου αφού ο πρόεδρος παραιτήθηκε! Η νέα διοίκηση-εκλογή προέδρου, θα ανακοινωθεί όταν τα αδεσποτοα ξηλώσουν πάνω από δέκα μπατζάκια η πέντε μανίκια μπλούζας__η υποκαμισου!!! Μείνετε συντονισμενοι, Σταντ μπαί???

  • Ζησε 10 χρόνια με 10 σκυλιά να γαυγιζουν απέναντί σου μέρα νύχτα και θα καταλαβεις γιατι δεν σε στηριξε κανεις.

  • ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ, Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ο ΘΕΜΗΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ…!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΜΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΥΣΥΤΧΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!

    • Εμεις να δεις τι οραμα ειδαμε το πρωι τοβ φιλοζωο πρωην προεδρο θεμη να ανεβαζει βιντεο οτι κυνηγαει ζωα ο <> αν εχεις οραμα σαν ανθρωπος πας μπροστα… θα την ξανακανω την προταση ας βαλει υποψηφιος στις επομενες εκλογες να κριθει για το εργο τους ως πρωην σξιοματικος κ ως πρωην προεδρος των φιλοζωον να δουνε θα του δψσει το δικαιωμα ο κρινων κοσμος??: ιδου η ροδος. Η εξουσια δεν αγοραζεται κερδιζεται!

  • ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΩ

    ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΧΕ ΚΟΡΜΙ ΣΑΝ ΦΕΤΕΕΕΕΕΣ
    ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΟΚΕΤΕΕΕΕΕΣ

    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕ ΔΙΣΚΟΙ

  • Ε ρε σχόλια που κάνουν κάποιοι, επίπεδο ο γιδάς και θέλετε ανθρώπους να σας υπηρετήσουν, άντε χαθείτε μηδενιστές, οι πολιτικοί που εκλέγεται είναι σαν τα μούτρα σας, τιποτένιοι και φθαρμένοι, χαμένα κορμιά, για τσίπουρα και τραπεζώματα. Όταν έρθει η ώρα θα πάρετε και το μπαχτσίσι σας από τον ………. ή όποιον άλλο, ψηφοφόροι των 10, 20, 30 ευρώ, έτσι δεν εκλέγονται, τι κρύβεσται, διεφθαρμένοι, νωθροί, χωρίς παιδεία και μέλλον. Εσείς κάνατε όλη την χώρα περίγελο, κοιτάξτε στη βουλή, στο δήμο και θα δείτε τα μούτρα σας. Βγήκε ο άνθρωπος να βοηθήσει και τον βρίζεται, α να χαθείτε αποτυχημένοι

    • Εσύ πήρες 10,20 ή 30 για να τα γράψεις;

  • Οι ανώνυμοι δεν μου μου λένε τίποτα !Κατά εμέ είναι ανώνυμοι αυτή είναι η παιδια σας αυτός είναι ο πολιτισμός σας !έχετε μάθει να κρίνεται χωρίς να γνωρίζετε !καθίστε με τα σκουπίδια σας και με τοΔήμο σας που είναι ανενεργός!Γιατί αυτό σας αξίζει!

    • παιδεία

  • ΕΣΥ ΑνώνυμοςΟκτώβριος 02, 2020 10:53:50 πμ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ 10,20,30 ευρω ΓΙΑ ΝΑΓΡΑΨΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ 5 ΕΥΡΑΚΙ !!!! φτηνοδουλεια τσικιρικιτζης!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *