ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η πρόβλεψη, η δικαίωση και η συνεχής εκτίμηση του Κώστα Καλαϊτζίδη για τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Η πρόβλεψη, η δικαίωση και η συνεχής εκτίμηση του Κώστα Καλαϊτζίδη για τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Κώστας Καλαϊτζίδης για την εξέλιξη που είχε η πρόσφατη πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις 150 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω ευρωπαϊκών πόρων, προς ενίσχυση επιχειρήσεων της Περιφέρειας που επλήγησαν από τον κορονοϊό.

Δικαιούχος και ο νομός Ημαθίας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας να το ανακοινώνει πρώτος, από τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 προβλέποντας από τότε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Απόστολου Τζιτζικώστα θα αποτελέσει παράδειγμα και πρόγραμμα- πιλότο και για άλλες Περιφέρειες της Ελλάδας.

Ένα μήνα μετά, τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα πρόβλεψε ο Κώστας Καλαϊτζίδης και μέχρι σήμερα, σχεδόν όλες οι περιφέρειες της χώρας, «αντέγραψαν» τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τρέχουν πλέον το ίδιο πρόγραμμα για τις περιοχές τους.

Ένα γεγονός που στάθηκε αφορμή για τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας να αναφερθεί μέσα από τη σελίδα του στο facebook τόσο στη δικαίωση της πρόβλεψής του και κυρίως να επαινέσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα που μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πρωτοπόρος, δείχνοντας παράλληλα τη συνεχή και  μεγάλη εκτίμηση- υποστήριξη που δείχνει, τόσο προσωπικά όσο και ως αντιπεριφερειάρχης, προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Να τι έγραψε ο Κώστας Καλαϊτζίδης στην ανάρτηση που έκανε στο facebook«Είχα την τιμή να είμαι από του πρώτους που, πριν από ένα μήνα, ανακοινώσαμε δημόσια την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Απόστολου Τζιτζικώστα, να βρει τρόπο μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων και να εξασφαλίσει ποσό 150 εκατ. ευρώ για την οικονομική ενίσχυση επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού.

Ήταν 10 Σεπτεμβρίου 2020 όταν ανακοίνωσα το πρόγραμμα για την Ημαθία και είχα προβλέψει τότε ότι η συγκεκριμένη δράση του Τζιτζικώστα θα αποτελέσει παράδειγμα και πρόγραμμα- πιλότο και για άλλες Περιφέρειες της Ελλάδας. Οι εξελίξεις επαλήθευσαν την πρόβλεψή μου.

Σήμερα, σχεδόν όλες οι περιφέρειες της Ελλάδας ακολουθούν το παράδειγμα του Απόστολου Τζιτζικώστα και τον δρόμο που τους άνοιξε ως Περιφερειάρχης και ως Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Είμαστε περήφανοι για τον Απόστολο αλλά και ο ίδιος μας δικαιώνει συνεχώς με το έργο και την προσφορά του.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *