ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Θέμης Σιδηρόπουλος: “Δήμος Αλεξάνδρειας, η επιστήμη της στρατηγικής……”

Θέμης Σιδηρόπουλος: “Δήμος Αλεξάνδρειας, η επιστήμη της στρατηγικής……”

Είναι φανερό φίλες και φίλοι ότι οι άνθρωποι της εξουσίας πρέπει να δείχνουν προτίμηση στην τιμή και την υπόληψή τους.

Ανακολουθίες για απορριμματοφόρα, σάλια και ευχαριστίες και το πρόβλημα των σκουπιδιών να παραμένει. Υπέροχες φωτογραφίες προεκλογικά με το καινούργιο όχημα, μόνον για να επηρεάσουμε την κρίση των πολιτών.

Ραφιναρισμένος πολιτικός διανοητής ο κύριος δήμαρχος, πράξεις μηδέν, χωρίς σχέδιο και στρατηγική. Δεν βρίσκεσαι κύριε στην υπηρεσία της πόλης. Ωστόσο διαφαίνεται να επικαλείστε σιωπηλά, οικονομικό πρόβλημα στον δήμο.

Λίγη φρόνηση παρακαλώ, 85.000 ευρώ οι οφειλές του ενοικιαστή της Ε.Β.Ζ. σε δημοτικά τέλη. Είπατε κύριε δήμαρχε, <<Θεωρείτε πως δύσκολα θα τα πάρετε ; >>.

Σαφώς, ερώτηση: Γιατί μέχρι πρότινος δεν τα εισπράξετε; Τους δημότες σας, γιατί τους κόβετε το νερό ύδρευσης, με ευκολία για ευτελή ποσά; Κανείς δεν θα διαφωνήσει ότι το επίπεδο διαχείρισης στο δήμο μας είναι χαμηλών προσδοκιών. Όμως έχετε ιερή και θεσμική υποχρέωση να κάμετε <<αυτό που προηγείται>>, <<αυτό που έπρεπε>>, δυστυχώς χάσατε την ουσία.

Ωστόσο ο δήμος συνδιοικείται, υπάρχει συνυπευθυνότητα. Ευθύνες ιεραρχικά κατανεμημένες, σε ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΥΓΚΑ, ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ και τους άλλους αντιδημάρχους και επικεφαλείς τμημάτων, με αρμοδιότητες και ρόλους. Δεν νοιάζεστε να υποθέσω, δεν ξέρω.

Δηλώσεις λευκές του Κούγκα για τον αρχηγό του, με ανακολουθίες, διαψεύσεις και χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο. Ωστόσο, κοιτάξτε, η αλήθεια βρίσκεται σε αντίθεση με τις προσδοκίες σας.

Δώσατε τα χέρια κύριοι, ποδηγετήσατε το εκλογικό σώμα, μην αγνοείτε την λογική, επιδιώξτε να λύσετε τα προβλήματα. Αποτελεί αντικείμενο έρευνας η τέχνη της διοίκησης που ακολουθείτε.

Προχωρώντας τον λόγο μας, όσο και αν προσπαθήσουμε για το προφανές, γίνεται σαφές και φανερό, ότι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε. Δεν είναι ότι δεν ξέρετε την ΑΒ, μα δεν θέλετε οπωσδήποτε και να την μάθετε !!

Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αξιωματικός ε.α. ΕΛ.ΑΣ.

9 Comments

  • Κουρασε ειλικρινα η ατακα πρωην αξιοματικος. Ολοι οσοι ημασταν πρωην ειχαμε μια εξουσια επι της δουλειας μας. Ειναι αλλο να δοιηκεις γιατι πληρωνεσαι και αναλογικα με προυπηρεσια και βαθμο και αλλο γιατι σε εχουν επιλεξει χιλιαδες ψηφοφοροι. Εισαι πρωην καταλαβε το πια. Εισαι ενας απλος πολιτης,ενας πρωην κουρεας ενας πρωην ψαρας ενας πρωην αγροτης κτλ δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο σενα. Ασε που εσυ πληρωνοσουν και απο την τσεπη μας το πσραβλεπω αυτο. Αν θες να κρινεις του παντες βαλε τον εαυτο σου να μετρηθει με τους αλλους υποψηφιους ανακοινωσε οτι θα εισαι υποψηφιος να δουμε αν θα εισαι πρωην η νυν. Ως τοτε τα πρωην τα μεν τα δεν ειναι για το φαινεσθαι για αυτοπροβολη και για ικανοποιηση της μη υπαρξεις σου σε θεση εξουσιας…..στην σειρα σου για καφε και εσυ ως τοτε οπως ολοι μας. Μεχρι να ανακοινωσεις υποψηφιοτητα θα εισαι ενα απλο τιποτα οπως εμεις καληνυχτα φαντασμενε…!

    • Όλοι αυτοι:στρατός Αστυνομία ναυτικό αεροπορία λιμενικό πυροσβεστικη βουλευτές υπουργοί δήμαρχοι και και και να ξέρουν ένα πράγμα.το ΣΆΒΑΝΟ ούτε τσέπες έχει ούτε αξιώματα και παρασημα.καπις?περαστικά Ελλάδα.

    • Εσένα σε πείραξε που ο σιδηροπουλος έβαλε από κάτω τα στοιχεία του δηλαδή ;;
      Το ότι σε διοικούν απατεώνες και διεφθαρμένοι για αυτό τι έχεις να πεις ;
      Μάλλον το κόμπλεξ σου είναι αρκετά μεγάλο και παρασύρεσαι
      Είναι ο μόνος ικανός θα έλεγα εγώ και πρέπει να βασιστούμε σε τέτοια άτομα μπας και πάμε μπροστά .εχουμε φτάσει στο σημείο να ντρεπομαστε να λέμε ότι μένουμε αλεξανδρεια
      Μια πόλη βόθρος έχει καταντήσει . Ξυπνήσετε επιτέλους φτάνει με τα πρόσωπα και τα κομπλέξ

    • Ακόμη θυμάσαι την κλήση που σου έδωσε

  • Εσύ Ιωάννη της (θεωρίας)και όχι της θεολογίας από ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι με τους άλλους (τους καλούς) που δεν φταίνε,γιατί όπως λένε πάντα φταίνε οι άλλοι(δόγμα έγινε κι αυτό σε λίγο θα το πιστέψω).τι είπε ο Θέμης και σε πείραξε δεν μπορώ να καταλάβω μια χαρά τα λέει και είναι ο μόνος που από ότι βλέπω είναι ενεργός πολίτης και προσπαθεί να είναι μέσα στα πράγματα σε πείραξε το Ε Α.εχεις κόμπλεξ μεγάλο.ο Θέμης εν ενεργεία ήταν από τους καλύτερους αξκους που έχουν περάσει από το δήμο και δεν ήταν μόνο για εφέ μπουφέ και φωτογραφίες…είσαι άδικος και δεν πρέπει να μιλάς έτσι για κάποιον που δεν γνωρίζεις… ΥΓ και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος,να παίζει μπιρίμπα στο ΚΑΠΗ?

  • Μας κούρασες Θέμη….

  • Να είσαι καλά κ. Θέμη και να συνεχίσεις να δημοσιεύεις τέτοια άρθρα με κοινωνικό-πολιτικό-οικονομικό περιεχόμενο της πόλης μας!!!
    Όσον αφορά τον κ. Θεολόγο και κάθε “Θεολόγο”, στην δημοκρατία έχει το δικαίωμα να λέει ο καθένας ό,τι σκέφτεται ακόμα και όταν δεν είναι σε θέση να σκέφτεται (https://www.youtube.com/watch?v=Qgjr67oI07M).

  • Πολύ σωστά μιλάει ο κ. Σιδηρόπουλος. Μακάρι να είμαστε ενεργοί περισσότεροι πολίτες σίγουρα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό χάλι. Όσο για μερικούς το κόμπλεξ σας είναι πολύ μεγάλο. Το αν θα είναι υποψήφιος η όχι είναι δικό του θέμα και θα κριθεί από τους πολίτες και μόνο.

  • Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ,,ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *