ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Απ. Βεσυρόπουλος: “Τιμή μου που συνέβαλα στην αποκατάσταση της οικίας του Παύλου Μελά”

Απ. Βεσυρόπουλος: “Τιμή μου που συνέβαλα στην αποκατάσταση της οικίας του Παύλου Μελά”

Την αποκατεστημένη Οικία του Παύλου Μελά στην Κηφισιά, η οποία ανακαινίσθηκε και παραδίδεται ως ένα μνημείο της σύγχρονης Ιστορίας παρουσίασε το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου 2020 το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παρόντες ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Μητροπολίτης Κηφισίας – Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου Β’, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής & Δημοσίας Περιουσίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, η Βουλευτής Δράμας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Χαρά Κεφαλίδου και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Απόστολος Βεσυρόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η αποκατάσταση της οικίας του Παύλου Μελά είναι μια οφειλόμενη τιμή της Πολιτείας απέναντι σε έναν Ήρωα αλλά και στην Ιστορία. Για μένα είναι τιμή που συνέβαλα σε αυτή την προσπάθεια. Ο Παύλος Μελάς, το ηρωικό του πνεύμα και η θυσία του, ζουν για πάντα στη Μακεδονία και στις καρδιές μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *