ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – Βατανιακός 87-71: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον ΑΘΛΟ!

ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – Βατανιακός 87-71: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον ΑΘΛΟ!

Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών της Α’ Κατηγορίας της Κεντρικής Μακεδονίας ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας φιλοξένησε την ομάδα του Βατανιακού Κατερίνης.

Οι παίκτες της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και αποφασισμένοι για την νίκη και από την αρχή του αγώνα πήραν διάφορα στο σκορ (6-0 στο πρώτο δίλεπτο).

Στη συνέχεια με πλουραλισμό στην επίθεση, σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων πέντε αθλητές και με δυνατή άμυνα εδραίωσαν την επικράτηση τους στο παιχνίδι φτάνοντας στη νίκη με τελικό σκορ 87-71.

Χαρακτηριστικό του αγώνα η επιστροφή της ομάδας της πόλης μας στη φυσική της έδρα στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στη Μελίκη λόγω της ανακατασκευής του δαπέδου του γηπέδου.

Ο κόουτς των νικητών Βασίλης Αγγέλης δήλωσε μετά τον αγώνα: “Μετά από το κακό μας παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στο Κιλκίς επιστρέψαμε στα γνωστά στάνταρ της απόδοσης που μπορούμε και πρέπει να έχουμε και καταφέραμε να κερδίσουμε σχετικά εύκολα ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αυτή του Βατανιακού. Οι στόχοι μας είναι πάντα συνυφασμένοι με το ποιοτικό Μπάσκετ, την εξέλιξη του ταλέντου των νεαρών αθλητών μας και φυσικά με την όσο το δυνατόν κατάκτηση περισσότερων θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μου για την εμφάνιση και τη σπουδαία νίκη όπως και την ομάδα του Βατανιακού για την πολύ ωραία εικόνα που επέδειξαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση”.

Επόμενος αντίπαλος για την Ακαδημία ΑΘΛΟΣ ο Πιερικός Αρχέλαος το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 στην Κατερίνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΘΛΟΣ (Αγγέλης): Στάκταρης, Μούτσα, Τακουτής, Σιτσάνης 13, Ντάμτσης 2, Στυλίδης, Παπαδόπουλος 22 (4), Νταμτσιόπουλος, Γκεκόπουλος 20, Χατζηλεμονιάς, Τσαρούχας 12, Κωστακίδης 18.

Βατανιακος (Χοτοκουρίδης): Μπίσμπας 19 (2), Ακερμανίδης 2, Βαρδακώστας 19, Τζήμας, Βασιλειάδης, Πόσιος 2, Λάλλας 11 (2), Αμανατίδης 8, Βαρβούτης 2, Γιαμούζης 8 (2), Σιαπάκας.

Παραλειπόμενα

* Με τον προβλεπόμενο αριθμό θεατών βάσει της σχετικής οδηγίας και με όλα τα υγειονομικά μέτρα πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση.

* Γιατρός του αγώνα ήταν η νεαρή ωτορινολαρυγγολόγος Παμπουκίδου Ευτυχία από την Βέροια.

* Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ. Χατζηκώστα και Μητώνα.

* Νεότερος αθλητής που αγωνίστηκε και από τις δύο ομάδες ο αθλητής της παιδικής ομάδας του Άθλου, γεννηθείς το 2006, Παντελής Στυλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *