ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: Το μπάσκετ αλλιώς στην πόλη μας!

ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: Το μπάσκετ αλλιώς στην πόλη μας!

Η Ακαδημία Μπάσκετ ΑΘΛΟΣ συνεχίζει για έβδομη χρονιά την εξαιρετική παρουσία της στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Από τα τμήματα Ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών μέχρι και την ανδρική ομάδα, που αγωνίζεται στην κορυφαία τοπική κατηγορία της κεντρικής Μακεδονίας, η λειτουργία του ΑΘΛΟΥ είναι πρωτοποριακή και τα αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν.

Τρεις συνεχόμενες χρονιές με συμμετοχή στις τελικές φάσεις Παίδων και Εφήβων και κατάκτηση μεταλλίων σε όλες τις διοργανώσεις, άνοδος της ανδρικής ομάδας στην Α’ κατηγορία και στελέχωση της ομάδας με παίδες και εφήβους στο συντριπτικό ποσοστό του ρόστερ.

Εκδηλώσεις, εξορμήσεις και συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά προσδίδουν ανεκτίμητες εμπειρίες στα παιδιά.

Καλοκαιρινά camps και κατασκηνωτική περίοδος που έχουν γίνει θεσμός ενθουσιάζουν μικρούς και μεγαλύτερους συμμετέχοντες.

Υπεύθυνος προγράμματος και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ ο κόουτς Βασίλης Αγγέλης ένας από τους πλέον έμπειρους και με πολλές επιτυχίες σε υψηλό επίπεδο Έλληνες προπονητές (11 φορές πρωταθλητής Ελλάδας και δευτεραθλητής Κόσμου με τις ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη).

Ο κύριος Αγγέλης μάλιστα βρίσκεται κάθε μέρα στις προπονήσεις των Ακαδημιών μεταδίδοντας μαζί με το απόλυτα καταρτισμένο επιτελείο του τις εμπειρίες του στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του ΑΘΛΟΥ.

Την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ έχουν φροντίσει πρώτο μέλημα τους να είναι η διασφάλιση της υγείας των παιδιών και η πλήρη εναρμόνιση του προγράμματος με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το Μπάσκετ αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για να ξεκινήσουν τα παιδιά τον αθλητισμό αφού εκτός από αρμονική γύμναση όλου του σώματος διδάσκει ομαδικότητα, επιμονή, συνεργασία και πειθαρχία.

Έλα και εσύ στη μεγαλύτερη μπασκετική και αθλητική οικογένεια της πόλης, στην οικογένεια του ΑΘΛΟΥ!!! Οι εγγραφές συνεχίζονται!!!

Οι προπονήσεις γίνονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974066505 (κόουτς Αγγέλης) 6907990179 (γραμματεία)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *