ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πιερικός – ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας 56-69: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της πόλης μας

Πιερικός – ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας 56-69: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της πόλης μας

Με μια πολύ σημαντική νίκη στις αποσκευές του επέστρεψε από την Κατερίνη το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας.

Επικράτησε της πλέον ιστορικής ομάδας της κατηγορίας του Πιερικού Αρχελάου με σκορ 56-69.

Η νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί η ομάδα της πόλης μας βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με σκορ 37-27 μετά από μια μέτρια ως εκείνο το σημείο εμφάνιση.

Στο ημίχρονο όμως η ανασύνταξη της ομάδας λειτούργησε πολύ θετικά και η πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο που εφάρμοσε ο κόουτς Αγγέλης έφερε αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα.

Το επιμέρους σκορ του τρίτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε σε 9-30 με τον ΑΘΛΟ να παίρνει αυτός διψήφια διαφορά στο σκορ και να μην απειλείται ως το τέλος του αγώνα κατακτώντας μια νίκη πολύ σημαντική για την συνέχεια τόσο από άποψης βαθμολογίας όσο και ψυχολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Σιτσάνης δήλωσε τα εξής: “Κάναμε μια σημαντική ανατροπή στο παιχνίδι και μέσα από ομαδική προσπάθεια και προσανατολισμό στο πλάνο του κόουτς φτάσαμε σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Πρέπει να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοση μας και να παρουσιαστούμε στη συνέχεια ακόμη πιο δυνατοί αφού πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίχτες μου.”

Το φύλλο αγώνα:

19-19, 37-27, 46-57, 56-69

Πιερικός (Γκογκίδης): Χατζηαγορακης, Πολυχρόνης 10 (2), Τζιοβάρας 4, Γαλανός 5 (1), Ροδοστογλου 11 (1), Νατσιάβας, Τσαιτουρίδης 3 (1), Βαβατσιούλας 3 (1), Γραβάνης 18, Φανούλης 2, Αναγνώστου

ΑΘΛΟΣ (Αγγέλης): Αγγέλης, Μούτσα, Τακουτής, Σιτσάνης, Ντάμτσης 4, Παπαδόπουλος 10 (1), Νταμτσιόπουλος, Τσαρούχας 27 (2), Χατζηλεμονιάς 5 (1), Κωστακίδης 11, Στάκταρης 2, Γκεκόπουλος 10.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

*20′ άργησε να ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω καθυστέρησης της προσέλευσης της γραμματείας λόγω παράτασης σε προηγούμενο παιχνίδι.

*Ένα σημαντικό τρίποντο σημείωσε στη λήξη της τρίτης περιόδου ο έφηβος Μάρκος Χατζηλεμονιάς με 7 δέκατα του δευτερολέπτου για τη λήξη.

* Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Χατζημπαλίδη και Γρηγοριάδη του συνδέσμου Πιερίας.

*Επόμενος αγώνας για τον ΑΘΛΟ το επόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *