ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νικηφόρα πρεμιέρα με μεγάλη διαφορά για το εφηβικό του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Νικηφόρα πρεμιέρα με μεγάλη διαφορά για το εφηβικό του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Με εμφάνιση αντάξια των συνεχόμενων επιτυχιών των τελευταίων ετών ξεκίνησε την φετινή της πορεία η εφηβική ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας.

Οι περσινοί δευτεραθλητές Κεντρικής Μακεδονίας δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών την οποία και κέρδισαν με σκορ 84-37.

Η τελική διαφορά αντικατοπτρίζει και τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού με την πιεστική άμυνα της ομάδας της Αλεξάνδρειας να μην αφήνει χώρο στους αντιπάλους να αναπτυχθούν.

Έτσι με πολλά “κλεψίματα” που εξελισσόταν σε εύκολους πόντους για τους νεαρούς του ΑΘΛΟΥ αλλά και με εκπληκτικές συνεργασίες στην επίθεση η διαφορά μεγάλωνε με τον νικητή να ξεχωρίζει από νωρίς στο παιχνίδι.

Δυστυχώς η πετυχημένη πρεμιέρα για την εφηβική ομάδα του ΑΘΛΟΥ δεν θα έχει συνέχεια, προσωρινά ελπίζουμε, αφού η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του covid 19 θα στερήσει από την ομάδα τον εκπληκτικό ρυθμό που είχε βρει.

Ακολουθούν τα στοιχεία της αναμέτρησης

Δεκάλεπτα: 33-14, 51-21, 64-28, 84-37

Διαιτητές: Παπαγερίδης, Γιανκίδης (Άριστοι)

ΑΘΛΟΣ (Αγγέλης): Τσαρούχας, Ντάμτσης, Μούτσα, Στάκταρης, Χατζηλεμονιάς, Γερόπουλος, Στυλίδης, Παπαγεωργίου, Σαμαράς

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριαζής): Αγγελοστογιάννης, Παπαδόπουλος Κ., Παρτσαλάκης, Γισμπατζίδης, Ματσάγγος, Βένος Π, Βένος Μ, Χατζηαντωνίου, Στάκταρης, Χαραμής, Βουλγαρίδης, Παπαδόπουλος Ι.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *