ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πρωτοπορεί και πάλι ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – διαδικτυακές προπονήσεις για τους αθλητές!

Πρωτοπορεί και πάλι ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – διαδικτυακές προπονήσεις για τους αθλητές!

Από την ακαδημία ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: 

Στη πιο δύσκολη φάση της πανδημίας του covid 19 που πλήττει τη χώρα μας αλλά και την παγκόσμια κοινότητα και που αυτονόητα θέτει περιορισμούς και στο κομμάτι του αθλητισμού και της λειτουργίας των συλλόγων, η Ακαδημία μας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και δημιουργεί ένα πρόγραμμα διαδικτυακών προπονήσεων με την παροχή εξειδικευμένων ασκήσεων με τη μορφή οπτικοακουστικού υλικού.

Το συγκεκριμένο υλικό, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα θα επιμελούνται οι προπονητές της Ακαδημίας μαζί με τον γυμναστή των αγωνιστικών μας τμημάτων κ. Άρη Ταρπάγκο.

Τα ασκησιολόγια θα είναι προσαρμοσμένα στο επίπεδο και την ηλικία των παιδιών, θα απευθύνονται σε όλα τα ηλικιακά γκρούπ από το πιο μικρό ως το Παιδικό και εφηβικό τμήμα και εκτός του πρακτικού μέρους θα εμπλουτίζονται από συμβουλές διατροφής, ψυχολογικής υποστήριξης από εξειδικευμένους αθλητικούς ψυχολόγους και προτάσεων για την αθλητική εξέλιξη από έμπειρους, υψηλού επιπέδου, αθλητών και προπονητών .

Όλα τα παραπάνω δεν θα έχουν καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες και θα αποτελούν μια προσφορά της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος προς τους μαθητές του προγράμματος της Ακαδημίας.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι η συμπλήρωση της φόρμας που οι ενδιαφερόμενοι αθλητές και αθλήτριες θα βρουν στο επίσημο site του ΑΘΛΟΥ (κλικ ΕΔΩ)

Καλή δύναμη σε όλους και γρήγορη επάνοδο, πάντα με ασφάλεια, στους αγωνιστικούς χώρους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *