ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης

Σε ηλικία 84 ετών έχασε τη μάχη με το θάνατο ο Θανάσης Γεωργιάδης.

Ο εκλιπών, γιατρός στο επάγγελμα, υπήρξε εμβληματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική δράση.

Διετέλεσε βουλευτής του κόμματος, δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος Ημαθίας, αλλά και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Δυναμικός και ταυτόχρονα ταπεινός, ανιδιοτελής και ηθικός, ο Θανάσης Γεωργιάδης πορεύτηκε μια ζωή πλάι στη σύζυγο και συντρόφισά του, την πρώην δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου η οποία δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του, ειδικά όλα αυτά χρόνια που ο εκλιπών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Πηγή: Veriotis.gr

1 Comment

  • Θέλω να στείλω τα θερμά μου συλλυπητήρια μέσω της εφημερίδας σας στην αγαπημένη μου συντρόφισσα και φίλη μου Χαρούλα σχετικά με τον θάνατο το σύντροφό μας και γιατρού Θανάση Γεωργιάδη. Από την ίδρυσή του ΠΑΣΟΚ που ήμασταν από τα πρώτα στελέχη ήμασταν μαζί εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη που δίνουμε τη μάχη και η Χαρούλα και ο Θανάσης στη Βέροια.
    Αναμνήσεις που δεν ξεχνιούνται, ο Θανάση που ήτανε πάντα μπροστά σε όλους τους αγώνες. Στο καλό το χώμα της Βέροιας που τόσα χρόνια αγωνιστικές ας είναι ελαφρύ αγαπητέ φίλε Θανάση . τα συλλυπητήριά και στα παιδιά του Θανάση αλλά στη φίλη μου την Χαρούλα που πάντα τον αγαπούσα και την αγαπώ να είναι πάντα καλά και όλοι να θυμόμαστε τον Θανάση σαν άνθρωπο σαν σύντροφο και σαν αγωνιστή της δημοκρατίας στο Καλό Θανάση
    Ανέστης Αναστασιάδης πρώην Αντιδήμαρχος δήμου Θεσσαλονίκης
    από Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *