ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ξεκινάει τις διαδικτυακές προπονήσεις και ημερίδες ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Ξεκινάει τις διαδικτυακές προπονήσεις και ημερίδες ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Η Ακαδημία Μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας έχοντας συναίσθηση των δυσκολιών που βιώνουν τα παιδιά από τον εγκλεισμό και την συνεχιζόμενη καραντίνα ενεργοποιεί για δεύτερη φορά (η πρώτη τον περασμένο Μάρτιο) το πρόγραμμα των online προπονήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Το πρόγραμμα, που σημειωτέον είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ξεκινάει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 μέσω των λογαριασμών της ακαδημίας στα social media.

Θα το επιμελείται το τεχνικό επιτελείο του ΑΘΛΟΥ σε συνεργασία με τον γυμναστή της ανδρικής ομάδας Αριστείδη Ταρπάγκο.

Εκτός από το πρόγραμμα των ασκήσεων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά με κορυφαίους αθλητές και προπονητές του Μπάσκετ οι οποίοι θα τους μεταδώσουν τις εμπειρίες τους και θα απαντήσουν σε κάθε ερώτημα τους.

Τέλος στη πρόθεση των υπευθύνων της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας είναι και η διεξαγωγή διαδικτυακών ημερίδων για παιδιά και γονείς με εισηγητές διακεκριμένους επιστήμονες που σχετίζονται με το παιδί και τον αθλητισμό (διατροφολογους, ψυχολόγους κλπ).

Η Ακαδημία ΑΘΛΟΣ για μια ακόμη φορά στέκεται δίπλα στο παιδί και την οικογένεια και δεν αφήνει τις δυσκολίες των καιρών να υπερκεράσουν την ανάγκη για άθληση αλλά και για ομαδικότητα και κοινή προσπάθεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *