ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Συναντήθηκε διαδικτυακά η αντρική ομάδα μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Συναντήθηκε διαδικτυακά η αντρική ομάδα μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Το Ανδρικό τμήμα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας συναντήθηκε διαδικτυακά αφού οι αθλητικές δραστηριότητες είναι ακόμη σε αναστολή και οι προπονήσεις στο φυσικό χώρο της ομάδας στο γήπεδο, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο μέτωπο της καραντίνας, της γύμνασης μέσω των ατομικών προγραμμάτων που ακολουθούν οι αθλητές και εκπονεί το προπονητικό επιτελείο του Άθλου, και επίσης ενημερώθηκαν οι αθλητές για τις πιθανές ημερομηνίες που ακούγονται από τους αρμόδιους φορείς για την επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Όλοι δήλωσαν ανυπόμονοι να επιστρέψουν στη δράση και να κρατήσουν την ομάδα εκεί που την βρήκε η διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των παιχτών και του προπονητή αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ζεστό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του ΑΘΛΟΥ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του ΑΘΛΟΥ έκλεισαν τη συνάντηση τους με την ευχή η επόμενη συνεύρεση να είναι σύντομα και να είναι στο φυσικό χώρο της ομάδας δηλαδή στο γήπεδο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *