ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Την Ημαθία επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ποιοι τον υποδέχτηκαν, τι δήλωσε!

Την Ημαθία επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ποιοι τον υποδέχτηκαν, τι δήλωσε!

Επίσκεψη σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ αυτών και το Νοσοκομείο της Βέροιας, στο οποίο ο Πρωθυπουργός έφτασε στη 1 το μεσημέρι.

Εκεί τον υποδέχθηκαν, ο υφυπουργός Οικονομικών, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, οι βουλευτές του νομού Ημαθίας, οι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, οι Διευθυντές των Κλινικών, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτές.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, τόνισε τη σημασία τήρησης των μέτρων την περίοδο των εορτών, αναφέρθηκε στον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού, των ευπαθών ομάδων και του γενικού πληθυσμού, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην νέα πτέρυγα που όπως είπε, αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του 2021.

«Επισκέφθηκα σήμερα τρία Νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους και στις διοικήσεις για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Χαίρομαι που θα τα περιστατικά βαίνουν μειούμενα και η πίεση στα Νοσοκομεία μας έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά. Οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά τις ημέρες των εορτών.

Να τηρήσουμε στο ακέραιο τις επιταγές της πολιτείας οι οποίες ακολουθούν τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων».

Έκανε επίσης έκκληση προς όλους, να αποφύγουμε τις συναθροίσεις στα σπίτια και να περιοριστούμε στις πολύ στενές οικογενειακές συνάξεις, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αναζωπύρωσης της νόσου την περίοδο των εορτών, κάτι που θα δοκιμάσει και πάλι το ΕΣΥ.

Για το εμβόλιο είπε πως «Πλέον, βλέπουμε το φως στην άκρη του τούνελ και αυτό είναι το εμβόλιο που θα φτάσει στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες», κάνοντας αναφορά στο σχέδιο εμβολιασμού της πολιτείας, προκειμένου όπως είπε, να μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τον έλεγχο των ζωών μας και η οικονομία να μπει σε τροχιά ανάκαμψης.

Για τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας την οποία και επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, δήλωσε χαρούμενος που ξεπεράστηκαν διαχρονικά εμπόδια και πως πλέον θα είναι έτοιμη να παραδοθεί τους πρώτους μήνες του 2021.

«Θέλω να θυμίσω ότι η πτέρυγα επρόκειτο να παραδοθεί το 2016. Χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα παραδοθεί αισίως τους πρώτους μήνες του 2021.

Θέλω να συγχαρώ τον Διοικητή κ. Πλιόγκα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ώστε η νέα πτέρυγα, ένα καινούριο Νοσοκομείο πρακτικά, να είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατόν.

Με μια υποδειγματική ΜΕΘ και μια υποδειγματική Παιδιατρική, τις οποίες είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ και αποτελούν μια παρακαταθήκη για την ευρύτερη περιοχή και μια ουσιαστική απόδειξη πως αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει το ΕΣΥ».

Ο Πρωθυπουργός, εκτός από την νέα πτέρυγα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), καθώς και το εμβολιαστικό κέντρο που ετοιμάστηκε ήδη στην είσοδο του Νοσοκομείου Βέροιας. Φεύγοντας, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Δείτε εικόνες και βίντεο του Veriotis.gr:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

2 Comments

  • ο Καλαϊτζιδης με την μύτη απέξω δίπλα στον Κυρ Αστυνόμο δεν απειλείται με πρόστιμο?
    Ήρεμα ρωτάω.Δυο μέτρα και δυο σταθμά σ’αυτόν τον τόπο.Κριμα.

  • βρε Τασούλη τι λογοκρισία είναι αυτή.ανεβασε τα σχόλια.Τι φοβάσαι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *