ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Πρωτοχρονιά και κοπή βασιλόπιτας στο περιπολικό για τους αστυνομικούς της Ημαθίας

Πρωτοχρονιά και κοπή βασιλόπιτας στο περιπολικό για τους αστυνομικούς της Ημαθίας

Παράδοση έγινε πλέον για την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας η κοπή της πρώτης Βασιλόπιτας του χρόνου στο καπό του περιπολικού από τους Αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας.

Λίγα λεπτά μετά την έλευση του 2021, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας κάλεσε τους Αστυνομικούς που είχαν βάρδια στην αλλαγή του χρόνου και δεν ήταν απασχολημένοι σε κάποιο συμβάν, να προσέλθουν στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου στη Βέροια για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Όπως προστάζει το έθιμο, η πίτα κόπηκε στο καπό ενός περιπολικού, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Διονύσιο Κούγκα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολο Μούρτη.

Με την ευχή ο χρόνος που έρχεται να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει, ο κ. Κούγκας έκοψε και μοίρασε τα κομμάτια της πίτας στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, το Επιτελείο, το ΑΤ Βέροιας, Τροχαία Βέροιας, ΤΑ Βέροιας, ΑΤ Νάουσας, ΤΑ Νάουσας, Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, ΑΤ Αλεξάνδρειας, ΤΑ Αλεξάνδρειας και τον ΑΣ Πλατέ0ς.

«Δεν είναι ένα έθιμο αλλά υποχρέωση να είμαστε κοντά στους συναδέλφους που αυτή την ώρα εκτελούν υπηρεσία, περνώντας παράλληλα το μήνυμα ότι εμείς είμαστε εδώ για να είναι ο κόσμος ασφαλής», ανέφερε ο Διευθυντής, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας, ενώ ευχές μέσω ασυρμάτου απηύθυνε και στους Αστυνομικούς όλου του νομού που βρισκόταν στην αλλαγή του χρόνου εν ώρα υπηρεσίας.

«Το 2021 να μας φέρει ότι μας στέρησε το 2020», ευχήθηκε ο κ. Μούρτης, αναφέροντας και αυτός με σειρά του πως η Αστυνομία είναι πάντα παρούσα για να μένουν οι πολίτες ασφαλείς στο σπίτι τους.

Το φλουρί πέρα από τα καθιερωμένα ρεπό, ήταν και ένα δώρο για τον τυχερό. Αν και το φλουρί παρέμεινε άφαντο για αρκετή ώρα, έπειτα από… εξονυχιστική έρευνα εντοπίστηκε κρυμμένο στο κομμάτι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Δείτε εικόνες και βίντεο του Veriotis.gr:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *