ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

2.008 έλεγχοι της αστυνομίας χτες Τρίτη για μάσκες και μετακίνηση – δείτε τα πρόστιμα

2.008 έλεγχοι της αστυνομίας χτες Τρίτη για μάσκες και μετακίνηση – δείτε τα πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορoνοϊού.

Χθες, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 69.917 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 1.493 παραβάσεις.

Στην Ημαθία πραγματοποιήθηκαν 2.008 έλεγχοι που αφορούσαν παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μη τήρηση για προβλεπόμενης απόστασης, μη δικαιολογημένη μετακίνηση, κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων, ιδιωτικές συναθροίσεις κτλ. και βεβαιώθηκαν συνολικά 23 παραβάσεις που αφορούσαν:

• 21 παραβάσεις σε πεζούς και οδηγούς οχημάτων για μη δικαιολογημένη μετακίνηση (χωρίς SMS/βεβαίωση ή ψεύδη δήλωση) και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

• 2 παραβάσεις σε πεζούς για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300€

Πηγή: Veriotis.gr

1 Comment

  • Προφανως μόνο στην Βετσοπούλου κυκλοφορούν οι αστυνομικοί μας, γιατι μερί και οι ειδήσεις τους εβγαλαν στην φόρα με το τι γίνεται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.
    Πραγματικά, με τι μούτρα κυκλοφορούν στην πόλη, που το παίζουν αστυνομικοί κυριολεκτικά μόνο εκεί που τους πέρνει. Επιτρέπουν την ανομία και το χάος και πολλές φορές γίνονται τα γεγονότα και ενώ γνωρίζουν δεν επεμβαίνουν στην κατάσταση (πχ. Ληστία Χρυσης Γωνίας).
    Θα προτιμούσα μια δίκαιη αστυνόμευση, παρέχοντας πραγματική ασφάλεια, και όχι μια κατ’ επιλογή αστυνόμευση, προβάροντας τον μανδύα της προστασίας.
    Αλλά το να επεφιμοίζονται για τα πρόστοιμα για μάσκες (στο οποιο αν υπάρχει παρανομοία πολύ καλα κάνουν), είναι πιο εύκολο απο το να επεφιμοίζονται για την προστασία του πολίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *