ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Βεσυρόπουλος κάνει έργο και έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού

Ο Βεσυρόπουλος κάνει έργο και έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού

Για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Ημαθιώτη βουλευτή και υφυπουργό οικονομικών, ο κόσμος της Ημαθίας, γνωρίζει καλά ότι πρόκειται για έναν σύγχρονο πολιτικό, εργατικό, αληθινό και κυρίως αποτελεσματικό. Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, στα ζητήματα που την απασχολούν και κυρίως είναι κοντά στους πολίτες, που τον επιβραβεύουν συνεχώς με την εμπιστοσύνη τους, ολοένα και περισσότερο.

Ήταν θέμα χρόνου, η εργατικότητα του Απόστολου να επιβραβευτεί και στην Αθήνα. Αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης του εμπιστεύτηκε τον Τομέα της Φορολογικής Πολιτικής στη Γραμματεία Οικονομικού της Νέας Δημοκρατίας και όταν η ΝΔ έγινε κυβέρνηση του ανέθεσε το Υφυπουργείο Οικονομικών.

Στο υπουργείο αυτό, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος δεν αποδείχθηκε μόνο εργατικός αλλά δημιούργησε και υπέγραψε αποφάσεις που αποδείχθηκαν καθοριστικές για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και της υγειονομικής πανδημίας. Αποφάσεις που λειτούργησαν υπέρ των πολιτών και πολλών επαγγελματικών κλάδων.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την επιβράβευση του Ημαθιώτη πολιτικού, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν στον πρόσφατο ανασχηματισμό,  τον διατήρησε στη θέση του υφυπουργού Οικονομικών.

Η εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Απόστολου Βεσυρόπουλου δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από μεγάλα Αθηναϊκά ΜΜΕ, όπως το πρόσφατο σχόλιο της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Ένα σχόλιο ιδιαίτερα τιμητικό για τον Ημαθιώτη πολιτικό, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αναδημοσίευση που κάνουμε (εικόνες παρακάτω).

Κι όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, είναι μόνο η αρχή καθώς η πορεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου αναμένεται ακόμη πιο ανοδική. Κι αν μάλιστα γίνουν πρόωρες εκλογές, η Ημαθία θα είναι και πάλι, η πρώτη που θα φέρει τον Απόστολο, σε ακόμη ψηλότερη θέση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *