ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Smoky Hair: Το hair trend του 2021 – της Γιώτας Παπαδοπούλου

Smoky Hair: Το hair trend του 2021 – της Γιώτας Παπαδοπούλου

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας χρονιάς που περισσότερο από κάθε άλλη μας βρίσκει γεμάτους προσδοκίες, ελπίδα και πιο έντονη την ανάγκη για ανανέωση.

Όταν λέω τη λέξη ανανέωση το μυαλό μου πάει πάντα στα μαλλιά μου και η αναζήτηση του hair trend του ’21 με βρίσκει να ανακαλύπτω τα Smoky Hair,η τάση προέρχεται από ένα από τα κορυφαία Brands μαλλιών τη L’oreal Professionnel.

Τι είναι όμως τα Smoky Hair ; θα μάθεις παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζεις για την απόλυτη τάση.

Η L’oreal Professionnel Paris έρχεται να κλέψει τις καρδιές μας με την νέα τεχνική Smoky Hair η οποία συνοδεύεται από 7 νέες αποχρώσεις στην ήδη πλούσια γκάμα των επαγγελματικών βαφών Majirel και Inoa.

Η έμπνευση όπως σωστά θα το σκέφτηκες έρχεται από το Smoky μακιγιάζ των ματιών και όλη η τεχνική βασίζετε στον μοναδικά όμορφο τρόπο που σβήνουν οι αποχρώσεις μεταξύ τους.

Λέγεται Smoky επειδή οι 2-3 αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται βυθίζονται θα έλεγα η μία μέσα στην άλλη για να ενωθούν με αυτή την τεχνική που γνωρίζει σίγουρα μόνο ένας L’oreal Pro, Colorist.

Τα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις έχουν όλα ψυχρά ρεφλέ, ξεκινούν από το ύψος τόνου του 4 που είναι το καστανό και φτάνουν ως το πολύ ανοιχτό ξανθό,έτσι όπως καταλαβαίνεις έχει μία πολύ φιλόξενη γκάμα χρωμάτων που δεν θα αφήσει απ’έξω καμία γυναίκα,και εξασφαλίζει σίγουρα ένα προσωποποιημένο αποτέλεσμα.

Η πιο σκούρη απόχρωση τοποθετείτε στη ρίζα και στα μήκη-άκρες οι αμέσως πιο ανοιχτές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο, ένα κομψό πολυδιάστατο αποτέλεσμα και λάμψη ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να απευθυνθείς στο κομμωτήριο όποτε εσύ το αποφασίσεις ή σου το επιτρέψουν οι συνθήκες.

  • Tips Τα ψυχρά ρεφλέ αποδυναμώνουν το κίτρινο φόντο που συνήθως έβλεπες στα μαλλιά σου έτσι αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις τo Smoky Hair Trend το χρώμα σου θα διατηρηθεί αναλλοίωτο.
  • Βρες το κοντινότερο κομμωτήριο L’oreal Professionnel της περιοχής σου και μάθε περισσότερα για το απόλυτο Smoky Challenge.

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

1 Comment

  • ποσο κοστιζει?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *