ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΛΕΜΕ!

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Jonh Jory

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Αρκούδος είναι πολύ κουρασμένος, ανυπομονεί να βρεθεί στο κρεβάτι του. Ο Πάπιος όμως έχει αϋπνίες. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Αρκούδου για να περάσει λίγο η ώρα του. Τι θα γίνει όμως όταν ο Αρκούδος θα σηκωθεί από το κρεβάτι του χωρίς καμία όρεξη ούτε για χαρτιά, ούτε για ταινία; Τελικά ποιος θα καταφέρει να κοιμηθεί πρώτος και ποιος θα μείνει ξάγρυπνος όλη τη νύχτα;

Μια ξεκαρδιστική ιστορία του Αρκούδου και του Πάπιου που μπορεί να διαβαστεί πριν από κάθε καληνύχτα. Μια ιστορία που μπορούμε να την φτάσουμε μέσα από την συζήτηση έως και τη διαδικασία της χειμερίας νάρκης (ύπνου) που πέφτουν οι αρκούδες. Τι λέτε θα καταφέρει ο Αρκούδος να πει την δική του καληνύχτα στον κύριο Πάπιο; Υπέροχη εικονογράφηση, απλό και ελάχιστο κείμενο αλλά και η δύναμη της ιστορίας κάνουν το βιβλίο  αυτό να ζητάτε ακόμη και από τα ίδια τα παιδιά με σκοπό να το ακούσουν ξανά και ξανά αλλά και να δραματοποιηθεί. Μην φοβάστε να γίνετε μέρος των ιστοριών τα παιδιά λατρεύουν αυτή τη διαδικασία γιατί μπορούν να νιώσουν συναισθήματα που βιώνει ο ήρωας της κάθε ιστορίας.

Η πρόταση παιδικού βιβλίου για τα Χριστούγεννα από την POWER BOOK Girl!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *