ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Οι αστυνομικοί της Ημαθίας για μεταθέσεις 2021: “Στο ίδιο έργο θεατές”

Οι αστυνομικοί της Ημαθίας για μεταθέσεις 2021: “Στο ίδιο έργο θεατές”

Ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή ανακοίνωση των τακτικών μεταθέσεων των αστυνομικών για το 2021 εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ). 

Διαβάστε:

Σήμερα, 30/01/2021, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μας, με την ανακοίνωση των θέσεων τακτικών μεταθέσεων αστυνομικών 2021.

Το κοντέρ έγραψε -0- για το χαμηλόβαθμο προσωπικό.

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση περί ιδρύσεως νέων αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες θα επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, δηλώνουμε τα εξής:

Η Ένωση μας τοποθετήθηκε δημόσια κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο 2020 παρουσία τοπικών φορέων και βουλευτών του Νομού Ημαθίας και η θέση μας ήταν ξεκάθαρη. Είναι καθολική απαίτηση όλων μας να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας ΟΧΙ όμως με τις υπάρχουσες δυνάμεις.

Για τούτο λόγο, την 01/08/2020 αποστείλαμε αίτημα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, προκειμένου να ενισχυθεί ο Νομός μας με ανθρώπινο δυναμικό και να μπορούμε να επανδρώσουμε τις νέες δράσεις (ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ) της περιοχής της Αλεξάνδρειας. Αντ’ αυτού σήμερα διαπιστώνουμε πως είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές.

Η προσμένουσα ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό είναι μηδενική και οι νέες δράσεις επανδρώθηκαν από ιδίες δυνάμεις. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να διασαλεύεται η εργασιακή γαλήνη όλων των υπηρετούντων και των υπηρεσιών του Νομού, απ’ τη Νάουσα έως και το Πλατύ Ημαθίας. Η μία υπηρεσία ενισχύει την άλλη και στο τέλος όλοι αδυνατούν να χορηγήσουν και τις αυτονόητες ημερήσιες αναπαύσεις.

Ως πότε θα κάνουμε τα πάντα και παντού; Ως πότε θα δουλεύουμε ακατάπαυστα χωρίς άδειες και ημερήσιες αναπαύσεις; Ως πότε θα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι δουλεύουμε την επόμενη μέρα;

Κύριο μέλημα μας είναι οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας να είναι πλήρως επανδρωμένες και για να παρέχουν στο έπακρο το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες αλλά και να μπορούν να διασφαλίσουν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των μελών μας.

Είμαστε ενάντια στον κατακερματισμό των υπηρεσιών και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των μελών μας.

5 Comments

  • Θέλουμε πιο πολλούς αστυνομικούς,όχι να μεταθεσουν αυτούς που έχουμε,δεν βλέπετε τι γίνεται,η βία και οι κλοπές στην περιοχή είναι στα ύψη,έλεος πρέπει να κανουμε κάτι.Πρεπει να βοηθήσουμε την υπηρεσία με την φωνή μας και όχι να τα λέμε μεταξύ μας,του τύπου δεν υπαρχει επαρκή αστυνόμευση και περιπολικά.

  • Ως πότε θα κάνουμε τα πάντα και παντού; Ως πότε θα δουλεύουμε ακατάπαυστα χωρίς άδειες και ημερήσιες αναπαύσεις; Ως πότε θα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι δουλεύουμε την επόμενη μέρα;

    Εεεεε;;;;;

  • Καλημέρα.
    Εδώ και πολλά χρόνια διαπράχθηκε ένα έγκλημα με την κατάργηση – συγχώνευση τμημάτων με αποτέλεσμα την αποψίλωση των τμημάτων αυτών από έμψυχο δυναμικό.
    Σε προηγούμενες αναρτήσεις του site σας αναφέρεται η στελέχωση με 2 ομάδες ΔΙΑΣ και 1 ΟΠΚΕ. Τελικά μόνο λόγια.
    Η στελέχωση σύμφωνα με την ένωση είναι από ίδιες δυνάμεις.
    Παραθέτω τα άρθρα και συνεχίζω:
    https://www.alexandreia-gidas.gr/2017/83437/
    https://www.alexandreia-gidas.gr/2017/83828/

    Ερώτηση προς τον βουλευτή και τον υπουργό:
    Τι έχετε να πείτε για την ανακοίνωση της ένωσης; Θα κάνετε την πάπια ή θα απαντήσετε με αοριστίες;
    Οι υπόλοιποι βουλευτές του νομού μας τι κάνουν για το ζήτημα; Μόνο υποσχέσεις και ψηφοθηρία;
    Τελικά σας ενδιαφέρει η γαλήνη και η ασφάλεια των πολιτών γνωρίζοντας ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας αγρυπνούν γι’ αυτούς ή το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καταστολή των συγκεντρώσεων και των διαμαρτυριών των πολιτών;
    ΥΓ: Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε και εμείς οι εκπαιδευτικοί, χωρίς επαρκείς αίθουσες, χωρίς εξοπλισμό, χωρίς επαρκή μέτρα για την υγεία μας (ιδίως τώρα) κλπ.
    Ευχαριστώ.

  • Καλά ρε στείλατε αίτημα αίτημα στην Ομοσπονδία σας για να σα σας στείλει κόσμο; Το Υπουργείο και το Αρχηγείο τι σκοπούς εξυπηρετούν; Αλλά ποιος έχει τα “απαιτούμενα προσόντα” να τα βάλει με τον παντοδύναμο συντοπίτη μας. Φτάσαμε στο 2021 κι ακόμα υπάρχουν Συνδικαλιστές που λένε πως δεν δεν ρεπό οι Συνάδελφοί τους. Κι αυτοί είναι ακόμα Συνδικαλιστές και υπογράφουν ανακοινώσεις για αυτό. Αυτό είναι επιεικώς κατάντια

    • Δεν γίνεται ρε φίλε οι συνδικαλιστές να τα σπάσουν με τους (φίλους) τους πιο πάνω!!!
      Η ανακοίνωση ειναι για τα μάτια του κόσμο για να πούνε πως κάτι ειπαν!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *