ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει για αυτήν την εβδομάδα η POWER BOOK Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει για αυτήν την εβδομάδα η POWER BOOK Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας : Orianne Lallemand

Προτεινόμενη ηλικία: 3+ Ετών

Ο Λύκος Ζαχαρίας μένει στο δάσος περιτριγυρισμένος από τους φίλους του. Όμως είναι διαρκώς ανήσυχος. Μια νιώθει χαρά, μια λύπη, έπειτα θυμό ή ενθουσιασμό. Η διάθεση του αλλάζει κάθε στιγμή. Όταν έχεις τις καλές του κάνει αστεία και σφυρίζει, τώρα αν πάλι είναι θυμωμένος βάζει τις φωνές σε όλους. Οι φίλοι του είναι πρόθυμοι να τον βοηθήσουν. Εκείνος δέχεται και του ετοιμάζουν την «Επιχείρηση Ηρεμία». Τι λέτε θα καταφέρει ο Λύκος Ζαχαρίας να μάθει να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του;

Μια ιστορία που γνωρίζει στα παιδιά τα συναισθήματα. Ο αγαπημένος λύκος των παιδιών, ο Ζαχαρίας μαθαίνει να αντιμετωπίζει τα αρνητικά συναισθήματα του και να τα διαχειρίζεται, να ζητάει συγνώμη και να νιώθει γαλήνη. Όλα τα παιδιά αντιδρούν σε κάθε συναίσθημα τους, όμως τα πιο μικρά δεν γνωρίζουν πως πρέπει να διαχειρίζονται για παράδειγμα το αίσθημα του θυμού. Η ιστορία δίνει λύσεις σε τέτοια ζητήματα. Βοηθήστε τους μικρούς αναγνώστες να αγκαλιάσουν τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά τους συναισθήματα για να μπορούν να τα διαχειρίζονται και να τα αντιμετωπίζουν. Όμορφη εικονογράφηση, απλό και ουσιαστικό κείμενο και μια προσέγγιση ενός θέματος που ενδιαφέρει πολλά παιδιά μικρών ηλικιών. Διαβάστε το αγκαλιά με τα παιδιά σας!

Η πρόταση παιδικού βιβλίου για τα Χριστούγεννα από την POWER BOOK Girl!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *