ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

5 Λόγοι που οι γυναίκες αγαπούν τα Courtain Bangs / Της Γιώτας Παπαδοπούλου

5 Λόγοι που οι γυναίκες αγαπούν τα Courtain Bangs / Της Γιώτας Παπαδοπούλου

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Αν βρίσκεσαι σε μια φάση που αναζητάς μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις το μήκος τους τότε σίγουρα διαβάζεις το σωστό άρθρο,επειδή μία courtain Bangs φράντζα θα αποτελούσε την ιδανική λύση για σένα.

Όλες κάποια στιγμή πήγαμε στο κομμωτήριο για να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή αλλά όταν έφτασε η στιγμή του κουρέματος ξαφνικά κοιτούσαμε με λατρεία τα μαλλιά μας και αρχίσαμε τις<< εκπτώσεις>>στο μήκος,ωστόσο η ανανέωση που ψάχναμε ήρθε από την ευφυέστατη πρόταση του κομμωτή-τριάς μας και δεν ήταν άλλη από τα courtain bangs.

  • Είναι σίγουρα ο πρώτος λόγος που αποκτά όλο και περισσότερο φανατικό κοινό.
  • Έχοντας τα μαλλιά σου πιο κοντά στο εμπρός μέρος μπορείς να δημιουργήσεις μαζεύοντας τα υπόλοιπα πίσω σε χαλαρό κότσο ένα Fake κοντό κούρεμα.
  • Αν μαζέψεις ψηλά τα μαλλιά σου και τοποθετήσεις την χωρίστρα σου στη μέση τότε σίγουρα αποκτάς ένα δροσερό νεανικό hair style με Γαλλική Φινέτσα.
  • Αν οι αφέλειες είναι πιο μακριές στο ύψος των ζυγωματικών,τότε το σχήμα του προσώπου σου θα δείχνει Οβάλ,και μην ξεχνάς ότι θεωρείται από τους ειδικούς το ιδανικό σχήμα.
  • Όσο στρογγυλό πρόσωπο και αν έχεις, αυτό το μεσαίου μήκους courtain bangs θα σου χαρίσει το πολυπόθητο οβάλ σχήμα.Απέφυγε το μόνο αν έχεις πολύ μικρό πρόσωπο.
  • Ταιριάζει τέλεια με το νέο Hair Trend, τη γραμμή Shaggy που μας μεταφέρει στα 80’s όπου πολλά Top Mondels και Star του Hollywood έμειναν αποτυπωμένα στη μνήμη μας χάρη στη θηλυκότητα που αποτύπωσε πάνω τους το Shaggy look,τώρα αν και ανανεωμένο συνεχίζει να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα αφού η Texture υφή του δένει απόλυτα με τα courtain bangs.

Αν παρόλα αυτά ακόμη διστάζεις να το δοκιμάσεις θα σου πω ότι μπορείς να κόψεις για αρχή μια μικρή ποσότητα μαλλιών ή απλά να το δοκιμάσεις στον καθρέφτη σου,μάζεψε τα μαλλιά σου σε κοτσίδα ψηλά και φέρε τα μπροστά, αυτό το τρικ θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *