ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Στο παζάρι το πρωί οι αστυνομικοί της Αλεξάνδρειας για ελέγχους

Στο παζάρι το πρωί οι αστυνομικοί της Αλεξάνδρειας για ελέγχους

Στο χιονισμένο παζάρι της Αλεξάνδρειας βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021 οι αστυνομικοί. 

Έγιναν οι καθιερωμένοι έλεγχοι στους πάγκους για τα νόμιμα έγγραφα και τις απαραίτητες αποστάσεις στα πλαίσια των μέτρων που προβλέπονται.

Δείτε εικόνες:

4 Comments

  • ολοι αυτοι που πηγαινουν σε διαφορες εκπομπες και χορευουν και πινουν τι δηλωνουν και τι λενε σε ελεγχο αστυνομικων αλλα το ευκολο θυραρα ειναι οι ανθρωποι της λαικης και αυτοι ποι ψωνιζουν απο αυτη

  • Ενός κακού μυρια έπονται,όταν δεν χρησιμοποιεί η τοπική αυτοδιοίκηση ισονομία και μεροληπτεί έχει ως αποτέλεσμα αυτούς τους ελέγχους,είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτή την διοίκηση στο τοπικό Α.Τ. Και προάγεται η ανθρωπιά αλλά και η ανοχή…ποτε δεν είναι κακή η παρουσία της αστυνομίας όταν είσαι νομότυπος…

  • Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες με τους «παράνομους» που δραστηριοποιήθηκαν στην λαϊκή του Σαββάτου αλλά και τις συστάσεις εκπροσώπου του δήμου στην αστυνομία στο πως θα εφαρμόσει τον νόμο λες και δεν ξέρουν πως κάνουν την δουλειά τους, κρίσεις προ των πυλών και απόδοση ευθυνών… αν και όλοι γνωρίζουν ποιος φέρει την απόλυτη ευθύνη για την εικόνα της λαϊκής αγοράς Αλεξάνδρειας.

  • Θα μπορούσαν να αφήσουν τα αυτοκίνητα εκτός λαϊκής δίνοντας το παράδειγμα και όχι να εισβάλουν σε αυτήν σαν να αντιμετωπίζουν κάτι έκτακτο κλείνοντας την θέα σε πιθανούς πελάτες. Και επίσης τόσοι αστυνομικοί σε έναν πάγκο για έλεγχο εγγράφων; λες και θέλουν να μας φοβίσουν και όχι να επιβάλουν την τάξη με διακριτικότητα και αν χρειαστεί βεβαίως να επιβληθούν. Κρίμα επειδή και η αστυνομία με τον τρόπο της συμμετέχει στο σχέδιο υποβιβασης και τελικά ακυρώσεως του θεσμού της λαϊκής αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *