ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ

Εκδόσεις : Παπαδόπουλος

Συγγραφέας : Silas Neal Christopher

Προτεινόμενη Ηλικία : 3+ ετών

Το μικρό μελαχρινό αγόρι νιώθει κάποιες φορές πως η μέρα είναι ατελείωτη, γεμάτη θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Χαρά, λύπη, θυμός, απογοήτευση είναι κάποια από αυτά. Καμιά φορά νιώθει πως κανείς δεν τον ακούει και πως έχει την ανάγκη να κλάψει. Όμως δεν είναι ο μόνος που κλαίει. Έτσι προσπαθεί σιγά σιγά να «αγαπήσει» όλα του τα συναισθήματα. Τι λέτε θα τα καταφέρει;

Ένα εξαιρετικό εικονοβιβλίο που με ελάχιστο κείμενο καταφέρνει να μιλήσει στις καρδιές μικρών και μεγάλων αναγνωστών. Πλησιάζει και καθιστά σαφές πως δεν είσαι ο μόνος που κλαίει, που απογοητεύεται ή ακόμη και που χαίρεται! Υπάρχουν πολλοί ακόμη σαν και εσένα. Ακόμη και τα ζώα. Καταφέρνει ακόμη και να καταρρίψει την στερεότυπη αντίληψη «οι άντρες δεν κλαίνε». Υπέροχη εικονογράφηση, ελάχιστο και ουσιαστικό κείμενο αλλά και η προσέγγιση του θέματος κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί σε κάθε θετικό ή αρνητικό συναίσθημα που νιώθουν τα μικρά μας. Τοποθετήστε στο πιο ψηλό ράφι της παιδικής βιβλιοθήκης σας γιατί σίγουρα θα το αγαπήσετε!

Η πρόταση παιδικού βιβλίου για τα Χριστούγεννα από την POWER BOOK Girl!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *