ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πορεία κατά των μέτρων και του lockdown στη Βέροια

Πορεία κατά των μέτρων και του lockdown στη Βέροια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του lockdown και πορεία στο κέντρο της Βέροιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2021.

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, μέσω αφίσας που κυκλοφόρησε στα social media και αρκετοί ήταν οι πολίτες διαφόρων ηλικιών που συγκεντρώθηκαν για να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία κατά των μέτρων.

Λίγο μετά τις 19:30 ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία όμως κατά το πλείστον συμμετείχαν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Βουλής, των μέτρων και του lockdown.

Η πορεία κινήθηκε από την οδό Μητροπόλεως προς το πάρκο τη Ελιάς και στη συνέχεια ανέβηκε προς την πλατεία Ωρολογίου και έληξε χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το Veriotis.gr:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

8 Comments

  • Ξεκάθαρα,ένα τσούρμο ανίδεων σε μια πορεία χωρίς όνομα διακυνδινεύεουν τις ζωές άλλων . Υποκινούμενοι από τον όχλο των μεγάλων ακολουθούν και οι μπόμπιρες . Εν τέλει τρεις και ο κούκος …άλλα δεν παύει να αποτελεί πρόβλημα.
    Υ.Γ. συνθήματα χωρίς παιδεία και χωρίς κανένα νόημα. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!

    • ρε αντε σπρώξου καραγκιοζη!!

    • Εσύ σοβαρέ μάλλον δημόσιος υπάλληλος θα είσαι οπότε σου χαλάνε το βόλεμα της “τηλεργασίας”.

    • Γιατί θέλετε ονοματεπώνυμο σε μια πορεία διαμαρτυρίας ??Όλα πρέπει να γίνονται στο όνομα κάποιας οργάνωσης ή κόμματος?? Τουλάχιστον όλοι αυτοί σηκώθηκαν από τον καναπέ τους.Για τα συνθήματα συμφωνώ,εχασαε το νόημα και το επίπεδο η διαμαρτυρία τους .

    • ΠΟΙΕΣ ΖΩΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ? ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ
      ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΟΥ 15 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    • 1ον δεν ειμαι μπαρμπας ειμαι 21 χρονων σεβομενος στους νομους και τα μετρα του κρατους . 2ον δεν θα σχολιασω τον εκβιασμο του κυριου απο την ολυμπους καταλαβαινουμε το επιπεδο.3ον οταν λεω χωρις ονομα δεν εννοω χωρις κομμα ή οργανωση εννοω οτι το τσουρμο που φαινεται στο βιντεο δεν εχουν καμια αγωγη και καμια επισημοτητα . ανηκω σε αυτους που συμφωνουν στα νεα μετρα παρολα αυτα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι και την αντιθετη αποψη ,οταν φυσικα αυτην ειναι υπαρκτη και οχι απο παιδακια (δεν σημαινει οτι δεν εχουν αποψη) που βριζουν και φωναζουν χωρις να καταλαβαινουμε σε τι συμφωνουν και τι διαφωνουν …αυτα για οποιον καταλαβε !

  • να έδειχναν και τέτοιο ενδιαφέρον τότε με τις Πρέσπες.

    • Και με τις Πρέσπες δείξαμε ενδιαφέρον, και φάγαμε και χημικά, αλλα αποτέλεσμα μηδέν. Όταν σε κυβερνούν αντίχριστοι, μισέλληνες προδότες, ροζ (όπως τότε) ή γαλάζιοι (όπως τώρα), δεν γίνονται και πολλά πράγματα με τα συλλαλητήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *